Σε «καλό φεγγάρι» ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο, πρόσθεσε ακόμα μία επιτυχία στο ενεργητικό του. Με ένα γκολ του Παμλίδη πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΟΦΗ που απογοητεύει και βελτίωσε τη θέση του στην βαθμολογία. Αντίθετα η ομάδα της Κρήτης γνώρισε την έβδομη σερί ήττα της και είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε κρίση.

Ο ΠΑΣ άνοιξε με το… καλησπέρα (4’) το σκορ όταν από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη, ο Παμλίδης με κεφαλιά νίκησε τον Σωτηρίου κάνοντας το 1-0. Στο 22′ ο Διαμαντής έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Λοντίγκιν τον σταμάτησε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν.

Ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά για τον ΟΦΗ στο 52′ με κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου πίεσε και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση στη συνέχεια αλλά αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν ο ΠΑΣ. Συγκεκριμένα στο 70′ ο Ελευθεριάδης έπιασε ένα γυριστό σουτ αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε ενώ στις καθυστερήσεις ο Πήλιος έχασε ακόμη μία ευκαιρία για να κάνει το 2-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πέερσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης(60′ Κρίζμαν), Ελευθεριάδης(89′ Πήλιος), Παμλίδης(60′ Μπρένερ), Λεό(78′ Λιάσος)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης(64′ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάϊκος, Ντε Γκουσμάν, Νέιρα(15′ Βαφέας), Στάρτζεον, Καστάνιος, Γρίβας