Δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό οι σοκαριστικές μαρτυρίες ατόμων της Showbiz παγκοσμίως. Αυτή τη φορά ανατριχιαστικές αποκαλύψεις εξέφρασαν οι πρώην σύντροφοι του Αμερικανού τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον, ο οποίος κατηγορείται για παρενόχληση και βιασμό από τουλάχιστον πέντε γυναίκες.

«Το όνομα αυτού που με κακοποιούσε είναι Μπράιαν Γουόρνερ, γνωστός στον κόσμο ως Μέριλιν Μάνσον. Ξεκίνησε να με αποπλανά όταν ήμουν έφηβη και με κακοποιούσε φρικτά επί χρόνια. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγώγησε ώστε να υποταχθώ σε αυτόν», ανέφερε η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ μέσα απο ανάρτηση της στο Instagram.

H Έβαν Ρέιτσελ Γουντ είχε μιλήσει και στο παρελθόν για κακοποιήσεις που είχε υποστεί, χωρίς να κατονομάζει όμως τον άνδρα που τη «χρησιμοποιούσε», όταν ήταν ακόμη έφηβη.

Το 2009, σε συνέντευξή του στο Spin, ο Μάνσον ανέφερε πως το κομμάτι «I Want to Kill You Like They Do in The Movies», είναι μέρος των φαντασιώσεών του.

«Ναι, έχω φαντασιώσεις κάθε μέρα να της σπάω το κεφάλι με ένα σφυρί», είχε αναφέρει για την Ρέιτσελ Γουντ. Επίσης, είχε δηλώσει πως το 2008, όταν εκείνη τον απέφευγε, χάραξε 158 φορές το πρόσωπό του και τα χέρια του με ένα ξυράφι. Ακόμα, συνήθιζε να την δαγκώνει και να πίνει αίμα από το χέρι της, κάτι που έχουν καταγγείλει κι άλλες πρώην σύντροφοι του.

Η Sarah McNeilly μια άλλη πρώην του Μάνσον δημοσίευσε μια ανάρτηση στο instagram όπου ανέφερε πως ο τραγουδιστής κέρδιζε αρχικά την εμπιστοσύνη των συντρόφων του, πριν γίνει χειριστικός.

«Ο Marilyn Manson με δελέασε αρχικά με αγάπη και ρομαντισμό, ως ο τέλειος φίλος. Γοητευτικός, έξυπνος, αστείος, χαρισματικός. Καθώς άρχισα να ξυπνάω, άρχισα να ανακαλύπτω ότι βασάνιζε άλλους ανθρώπους. Λίγο καιρό αργότερα βρέθηκα στη θέση του θύματος. Ήμουν κακοποιημένη συναισθηματικά, τρομοκρατημένη και σημαδεμένη. Με κλείδωνε στο δωμάτιο, λέγοντας ότι ήμουν «κακή» και με υποχρέωνε να τον ακούω ενώ διασκέδαζε με άλλες γυναίκες. Με απομάκρυνε από φίλους, απειλώντας με ότι θα τους κάνει κακό αν δεν το έκανα», ανέφερε η Sarah McNeilly.

«Έμαθα ιστορίες άλλων ανθρώπων που επιχείρησαν να πουν την αλήθεια για εκείνον και τα κατοικίδια τους βρέθηκαν νεκρά. Δεν μου επιτρεπόταν να πλησιάσω άλλους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργαζόταν και έλεγε ότι θα το μετάνιωνα αν το έκανα. Με κατηγορούσε για τα πάντα και με έκανε να νιώθω άχρηστη. Τυχόν άντρες φίλοι στη ζωή μου δεν επιτρέπονταν πλέον. Απείλησε να χτυπήσει έναν από αυτούς όταν δημοσίευσε κάτι στη σελίδα μου στο Facebook. Με πέταξε σε έναν τοίχο και απείλησε να σπάσει το πρόσωπό μου με το ρόπαλο του μπέιζμπολ που κρατούσε, επειδή προσπάθησα να τον βοηθήσω να διαλέξει ένα παντελόνι πριν από ένα μουσικό βίντεο», συμπλήρωσε η ίδια.

«Τον είδα να κρύβει αντικείμενα για να δικαιολογήσει τις βίαιες εκρήξεις του. Τον είδα να ηχογραφεί άλλους, προκειμένου να τους εκβιάσει να μπουν στο «ντουλάπι κρέατος» (όπως ονόμαζα το σπίτι του, το οποίο κρατούσε πάντα ψυχρό στους 16 βαθμούς Κελσίου). Τον είδα να απειλεί και να κακοποιεί άλλους ενώ ήμουν παρούσα», πρόσθεσε η Sarah McNeilly.

Ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο με αντιμετώπισε, υποφέρω από προβλήματα ψυχικής υγείας που έχουν επηρεάσει τις προσωπικές και επαγγελματικές μου σχέσεις, την αυτοεκτίμηση και τους προσωπικούς μου στόχους. Πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος καταστρέφει τη ζωή των άλλων. Υποστηρίζω όλα όσα έχουν ειπωθεί και όλα όσα θα εμφανιστούν. Θέλω να δω τον Μπράιαν να λογοδοτεί για το κακό που έχει κάνει», κατέληξε η Sarah McNeilly.

Η Jenna Jameson πρόσθεσε τη δική της μαρτυρία στις κατηγορίες που ήδη έχουν δημοσιευθεί εναντίον του Μέριλιν Μάνσον. Όπως αναφέρει η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, ο Μάνσον φαντασιωνόταν να την κάψει ζωντανή. Στο βιβλίο της, «How to Make Love Like a Porn Star: A Cautionary Tale», η Jameson περιγράφει τη χρήση ναρκωτικών που έκανε μαζί του, καθώς και το σώμα του που ήταν γεμάτο ουλές.

«Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, εκείνος επέμενε να «απομυζά» το κάτω μέρος του βραχίονά μου «σαν βαμπίρ». Αλλά όσο περισσότερο τον γνώριζα, τόσο πιο περίεργος γινόταν», γράφει η Jameson, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως της μιλούσε για φαντασιώσεις του όπως το να τη δει να κάνει σεξ με άλλο μέλος της μπάντας του (τον Twiggy Ramirez)», ανέφερε η Jenna Jameson.

«Μου περιέγραφε πως ήθελε να δει κορίτσια να κάνουν σεξ με προσθετικά άκρα. Δεν ήξερα τι απ’ όλα αυτά ήταν αλήθεια ή αν έκανε πλάκα. Η σχέση μας ήταν παράξενη. Δεν κράτησε πολύ γιατί μεταξύ άλλων, φαντασιωνόταν να με κάψει ζωντανή. Σεξουαλικά, του άρεσε διαρκώς να δαγκώνει, και αυτό ήταν ανησυχητικό», πρόσθεσε.

Παλαιότερα δημοσιεύματα θέλουν τον Μέριλιν Μάνσον, να έχει αφαιρέσει κόκκαλα από το σώμα του προκειμένου να τα καπνίσει. Μια κατηγορία η οποία είχε γίνει και για τον Prince, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί. Αν και κάποια από τις συντρόφους του το επιβεβαίωσε, ο ίδιος το έχει αρνηθεί κατηγορηματικά.

Ο Μέριλιν Μάνσον απάντησε στα δημοσιεύματα με ανάρτηση μέσω Instagram στην οποία αναφέρει τις κατηγορίες που του αποδίδουν «φρικτές παραμορφώσεις της πραγματικότητας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Manson (@marilynmanson)