Δικαστήριο του Λος Άντζελες απέρριψε την μήνυση εναντίον του Marilyn Manson που είχε καταθέσει το μοντέλο Ashley Smithline πριν από δύο χρόνια.

Η Smithline ήταν η τέταρτη γυναίκα που είχε καταγγείλει τον 53χρονο ροκ σταρ για σεξουαλική κακοποίηση καταθέτοντας ότι είχε υποστεί ψυχολογική, σεξουαλική και σωματική κακοποίηση όσο καιρό είχε σχέση με τον διάσημο μουσικό.

Το μοντέλο δεν κατάφερε να εκπροσωπήσει τον εαυτό της ή να προσλάβει δικηγόρο- μετά την αποχώρηση του δικηγόρου της Jay Ellwanger- με αποτέλεσμα το δικαστήριο να απορρίψει τη μήνυση.

Σε απάντηση, η πλευρά του Manson δήλωσε πως “της ευχόμαστε να είναι καλά και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα πληρώσουν όσοι προσπάθησαν να κάνουν κατάχρηση της δικαιοσύνης”. Ο μουσικός είχε αρνηθεί τις καταγγελίες του μοντέλου και είχε πει ότι η σχέση τους -όπως και η σχέση που είχε με όσες τον κατηγόρησαν- ήταν συναινετική.

“Ποτέ δεν κακοποίησα, επιτέθηκα, βίασα, απείλησα ή εκμεταλλεύτηκα σεξουαλικά καμιά από αυτές τις γυναίκες” είχε πει στο δικαστήριο, προσθέτοντας πως “οι καταγγελίες τους εναντίον μου για κακοποίηση, επίθεση, βιασμό και απειλές είναι εντελώς ψευδείς”.

Διαβάστε ακόμη: