Άγιος Βαλεντίνος: Έρωτας στα χρόνια της πανδημίας. Η 14η Φεβρουαρίου πλησιάζει και πολλά ζευγάρια έχουν ήδη εγκαταλείψει τα «όπλα» στον αγώνα να βρουν ευφάνταστες ιδέες για να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο καθώς τα μέτρα κι οι απαγορεύσεις έχουν διαγράψει από τη λίστα όχι μόνο τις εκπλήξεις για φαγητό σε εστιατόριο αλλά και τις εκδρομές και τα ταξίδια.

Σκεφτήκαμε έξυπνους τρόπους για να γιορτάσετε ρομαντικά με το άλλο σας μισό την Ημέρα των Ερωτευμένων το ίδιο μαγικά, όπως ακριβώς θα κάνατε σε μία καθημερινότητα χωρίς τον φόβο του κορονοϊού.

Μετακίνηση 6… και πεζοπορία

Αποτέλεσμα εικόνας για ζευγαρια που περπατανε

Απολαύστε μαζί έναν όμορφο περίπατο σε πράσινους προορισμούς ή ακόμα και σε κάποιο πάρκο για τους κατοίκους της πόλης. Ξεχάστε για λίγο τους ήχους της πολύβουης πόλης κι ελάτε κοντά στη γαλήνη της φύσης.

Μπείτε στην κουζίνα και ετοιμάστε το ρομαντικό σας δείπνο

Αποτέλεσμα εικόνας για ρομαντικο δειπνο

Διαλέξτε μαζί συνταγές και φροντίστε να προμηθευτείτε νωρίτερα όλα τα υλικά. Την Ημέρα Των Ερωτευμένων μπείτε στην κουζίνα και ετοιμάστε οι ίδιοι το ρομαντικό σας δείπνο για το βράδυ.

Απολαύστε μία βραδιά κινηματογράφου

Αποτέλεσμα εικόνας για σινεμα για ερωτευμενους

Οι επιλογές πολλές και διαλεχτές. Μην περιοριστείτε στα κλισέ του Notebook και του La la Land. Αντ΄αυτού εξερευνήστε κι άλλες ρομαντικές ταινίες του διεθνούς ανθολογίου ή κινηθείτε σε μαραθώνα κάποια τριλογίας. Για τα hardcore ζευγάρια με αγάπη στον Άρχοντα τον Δαχτυλιδιών που θα ήθελαν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους στον φανταστικό κόσμο του Tolkien δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία. Και για τους πιο σινεφίλ της κουλτούρας μην ανησυχείτε, με τα «Τρία χρώματα» του Krzysztof Kieslowski, θα εξερευνήσετε μέσα από τη ματιά του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη τις αρετές της ισότητας, της ελευθερίας και της αδελφοσύνης.

«Ταξιδέψτε» στο Παρίσι ή τη Βενετία…

Αποτέλεσμα εικόνας για παρισι ερωτας

Εκτυπώστε μια μεγάλη αφίσα, κολλήστε τη στον τοίχο, ετοιμάστε κρέπες, κρουασάν, ή σπιτική πίτσα και φυσικά βάλτε στο background κάποια από τις μεγάλες επιτυχίες του Yves Montand, του Jacques Brel ή της Mina Mazzini.

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή μασάζ

Αποτέλεσμα εικόνας για ρομαντικο αφρολουτρο

Τι καλύτερο; Αφρόλουτρο, λίγες σταγόνες από αιθέρια έλαια, άλατα και βουαλά! Το ιδανικό σκηνικό για του Αγίου Βαλεντίνου είναι έτοιμο και σας περιμένει. Φυσικά, πάντα μπορείτε πριν ή μετά να χαρίσετε ο ένας στον άλλον κι ένα υπέροχο μασάζ που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις.