Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη: Ούτε την κλώτσησα, ούτε την έβρισα, έκανα μήνυση.

«Διαβεβαιώνω ότι δεν την έβρισα και δεν την κλώτσησα. Φυσικά και θα κινηθώ δικαστικά.. έκανα μήνυση για ακραία συκοφαντική δυσφήμιση.

Αυτό αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της… Θεωρώ ψευδέστατο όλο αυτό και για αυτό κινήθηκα ήδη νομικά.

Επίσης, θεωρώ πως είναι απαράδεκτη η κίνηση της Ζέτας Δούκα να χρησιμοποιήσει την υπόθεση της κυρίας Μπεκατώρου, γιατί έτσι μειώνει την πράξη της…

Φανταστείτε να θεωρηθεί η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου ως κάτι μοδάτο και ο καθένας να θυμάται ένα γεγονός πριν 15 χρόνια όπου κάποιος το στεναχώρησε, θύμωσε ή απαξίωσε και να βγαίνει να διηγείται και να περιγράφει μια ιστορία υπερβάλοντας και προσθέτοντας και ψευδή γεγονότα. Μετά από λίγο θα το πάρει πίσω, αλλά αυτό έχει μείνει».

Δηλώσεις Ζέτας Δούκα

Μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η κυρία Δούκα σχολιάζοντας τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από την Ολυμπιονίκη, Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως και η ίδια είχε υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.

Αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον κ. Κιμούλη κατά την διάρκεια της παράστασης «Πιο κοντά» είπε: «Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού».

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ».

«Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας», συμπλήρωσε η Ζέτα Δούκα και στην συνέχεια αποκάλυψε πως ο Γιώργος Κιμούλης την κλώτσησε και την έβρισε.

Περιγράφοντας το περιστατικό είπε πως: «ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε ‘ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι. Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής».

Δείτε εδώ τι ανάρτησε στο instagram η Κατερίνα Γερονικολού για το Γιώργο Κιμούλη

https://radar.gr/article/66125/katerina-geronikoloy-gia-g-kimoyli-me-fovises-me-tromakses-me-ekanes-na-min-pisteyo-se-mena