Μεταξύ των πολλών διασημοτήτων, πολιτικών και των πολυπληθών οικογενειών του Τζο Μπάιντεν και της Καμάλα Χάρις που παραβρέθηκαν στην τελετή ορκωμοσίας της Τετάρτης, ξεχωρίζει ένα πρόσωπο: η Κέρστιν Έμχοφ, η πρώην σύζυγος του Δεύτερου Κυρίου Ντάγκλας Έμχοφ, η οποία διατηρεί  πολύ καλές σχέσεις  με το ζευγάρι.

Η μητέρα των δύο παιδιών του συζύγου της Καμάλα Χάρις, ήταν μαζί με τα παιδιά της, Κόουλ και Έλλα -που έκλεψε τις εντυπώσεις με το παλτό της – για να δείξει την υποστήριξή της, και φροντίζοντας να αναρτήσει φωτογραφίες στο Instagram με τους τρεις τους να ποζάρουν σε διάφορα ιστορικά μνημεία. «Αυτό είναι αλήθεια. Τόσο ενθουσιασμένη πίσω από την μάσκα μου» έγραψε στην λεζάντα μιας φωτογραφίας μπροστά στα σκαλιά του Καπιτωλίου.

Η Κέρστιν και ο Ντάγκλας Εμχοφ ήταν παντρεμένοι επί 25 χρόνια προτού τελικά χωρίσουν. Η Καμάλα Χάρις παντρεύτηκε τον Έμχοφ τον Αύγουστο του 2014, και έγινε μητριά του Κόουλ και της Έλα, για τους οποίους έχει μιλήσει σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerstin Emhoff (@kemhoff)

Η Κέρστιν Έμχοφ, η οποία καθόταν μερικές σειρές πίσω από τα παιδιά της κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας την Τετάρτη, έχει χαρακτηριστεί ως «καλή φίλη» από την Χάρις. «Η Κέρστιν κι εγώ είμαι αγαπημένες φίλες» έγραψε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στο περιοδικό Elle πέρυσι. «Πανηγυρίζαμε στους αγώνες κολύμβησης της Έλλα και στους αγώνες μπάσκετ, συχνά προκαλώντας αμηχανία στην Έλλα. Μερικές φορές αστειευόμαστε ότι η μοντέρνα οικογένειά μας είναι υπερβολικά λειτουργική».

Η Καμάλα Χάρις μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για την Κέρστιν σε συνέντευξή της στο CNN, λέγοντας πως η πρώην σύζυγος του άνδρας της έπαιξε έναν κρίσιμο ρόλο στην προσέγγιση του Κόουλ και της Έλλα. «Ένα από τα κλειδιά της σχέσης μου με τον Κόουλ και την Έλλα είναι η μητέρα τους» είπε. «Είμαστε φίλες. Έχουμε μια πολύ μοντέρνα οικογένεια. Το θέμα είναι πως εάν όλοι το προσεγγίσουν με πολύ αγάπη, τότε λειτουργεί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerstin Emhoff (@kemhoff)

Με τα καλύτερα λόγια μιλά και η πρώην σύζυγος του Ντάγκλας Έμχοφ για την Καμάλα Χάρις

Από την πλευρά της, η Κέρστιν, σε συνέντευξή της στο Marie Claire το 2020, για το προφίλ του Έμχοφ, είπε πως ενθουσιάστηκε όταν έμαθε ότι, μετά το διαζύγιό τους, έβγαινε με την Καμάλα Χάρις, η οποία τότε ήταν γενικός εισαγγελέας της Καλιφόρνια. «Αυτό που σκέφτηκα ήταν: Ουάου, μην τα θαλασσώσεις!» είπε. Η Κέρστιν μάλιστα, εργάστηκε εθελοντικά κατά την διάρκεια της υποψηφιότητας της Καμάλα Χάρις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kerstin Emhoff (@kemhoff)