Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τη Λάρισα 5-0 και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς. Το άστρο του νεαρού Τζόλη έλαμψε εκτυφλωτικά στη Τούμπα αφού με δικό του χατ τρικ απλούστευσε τα πράγματα για την ομάδα του και έδειξε, για μία ακόμα φορά, ότι το μέλλον του ανήκει.

Με την επιλογή του ο Πάμπλο Γκαρσία να παρατάξει ενδεκάδα με τους κατά κανόνα βασικούς ποδοσφαιριστές, έστειλε το μήνυμα ότι θέλει το εισιτήριο για την επόμενη φάση από το πρώτο παιχνίδι και ο στόχος επετεύχθη.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ ήταν σε άλλο γήπεδο, καθώς ναι μεν είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά δεν ήταν αξιόπιστη ανασταλτικά και συν τοις άλλοις, μετέτρεψε σε… θεατή του αγώνα τον Ζίβκοβιτς.

Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική, αφού φάνηκε από την αρχή πως η Λάρισα την αντιμετώπισε ως αγγαρεία, ενώ ο Γιάννης Τάτσης δεν κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ορθολογικά και με ψυχραιμία, αλλά κυρίως εκμεταλλεύτηκε την αποδιοργάνωση του αντιπάλου του, που είχε το μυαλό στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε το παιχνίδι ψάχνοντας το γρήγορο γκολ και η Λάρισα αδυνατούσε να τον σταματήσει. Μόλις στο 9′ ο Ζίβκοβιτς πάσαρε κάθετα στον Κρμέντσικ και αυτός γύρισε παράλληλα στον Τζόλη, ο οποίος με δυνατό σουτ εξ’ επαφής σκόραρε.

Στο 23′ ο Ροντρίγκο με βαθιά μπαλιά βρήκε ξανά τον Τζόλη στην περιοχή και εκείνος με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ του. Ο ΠΑΟΚ δεν αρκέστηκε στο προβάδισμα των δύο τερμάτων και βρήκε τρίτο στο 47′, όταν ο Ζίβκοβιτς γύρισε τη μπάλα από αριστερά και ο Κρμέντσικ στην περιοχή με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 4-0 επιτεύχθηκε στο 55′. Ο Τζόλης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Ουάρντα έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο δεύτερο παραμόνευε ο Ίνγκασον, ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ.

Ο Τζόλης πέτυχε χατ-τρικ στο 74′, όταν δέχτηκε πάσα από τον Λάμπρου και αυτός με διαγώνιο σουτ, «νίκησε» ξανά τον Νάγκι.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (72′ Λύρατζης), Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (73′ Σβαμπ), Ουάρντα (60′ Λάμπρου), Α. Ζίβκοβιτς (73′ Μουργκ), Τζόλης, Κρμέντσικ (59′ Κούτσιας)

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (64′ Νικολιάς), Ζίζιτς, Γκοτζαμανίδης (63′ Τσόσιτς), Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ηλιάδης, Κολομπίνα (82′ Στοίνοβιτς), Μαϊδανός, Ντουρμισάι (75′ Νούνιτς), Γλυνός (64′ Πινακάς)