Μπορεί οι Καρντάσιανς να μη μπόρεσαν, λόγω του κορωνοϊού, να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με ένα φαντασμαγορικό πάρτι όπως θα επιθυμούσαν, παρόλα αυτά, ακόμα και σε «στενό οικογενειακό» πάρτι, η Κιμ κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όλων, πάνω της.

Η 40χρονη τηλεπερσόνα που έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο ετήσιο πάρτι της οικογένειας, από χρυσά και λευκά σατέν φορέματα μέχρι και μια έξωμη τουαλέτα από δέρμα φιδιού φροντίζει πάντα να συγκεντρώνει τα βλέμματα. Φέτος, για ακόμη μια φορά, φρόντισε και κατάφερε να κάνει πάλι την διαφορά.

Η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο κορμάκι Schiaparelli Haute Couture όπου στο μπροστινό μέρος ήταν ανάγλυφο ώστε να θυμίζει κοιλιακούς, με μια μεταξωτή πράσινη βελούδινη φούστα, σχεδιασμένη από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ιταλικού οίκου μόδας Ντάνιελ Ρόσμπερι. Η τηλεπερσόνα ολοκλήρωσε το λουκ με μια μακριά αλογοουρά για να ξεχωρίζουν τα τεράστια σκουλαρίκια σε σχήμα φιδιού, επίσης από τον οίκο Schiaparelli καθώς και διάφανες γόβες.

 

Πάντως οι απόψεις γύρω από το ντύσιμο, διίστανται. Κάποιοι θαυμαστές επαίνεσαν την Κιμ Καρντάσιαν για το ρίσκο που πήρε, ενώ άλλοι χρήστες των social media πίστευαν ότι το λουκ της θύμιζε στολή υπερήρωα. «Η Κιμ Καρντάσιαν με λουκ Hulk τα Χριστούγεννα είναι μια επιλογή» έγραψε κάποιος με έναν άλλο να προσθέτει: «Μοιάζει πολύ με την στολή του Hulk». Άλλοι πάλι, συνέκριναν την εμφάνισή της με τα Χελωνονιτζάκια: «Μόνο εμένα μου φαίνεται ή μήπως η Κιμ Καρντάσιαν ντύθηκε σαν ενήλικο Χελωνονιτζάκι για τα Χριστούγεννα;».