Ελεύθερη είναι ξανά η Κιμ Καρντάσιαν, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν είναι μαζί με τον Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ, με τον οποίο ήταν μαζί τους τελευταίους έξι μήνες.

Την συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνει η Daily Mail, επικαλούμενη και πηγή από το περιβάλλον της 43χρονης τηλεπερσόνας. Το πρώην πλέον ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί μαζί από τις 10 Μαρτίου και την κοινή τους εμφάνιση στο πάρτι του Vanity Fair στα Όσκαρ.

Κιμ Καρντάσιαν: Πώς γνωρίστηκε με τον Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ

Η Καρντάσιαν και ο Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν μια πηγή δήλωσε στο Page Six ότι «έκαναν χαλαρά παρέα» και συχνά σε ομαδικές συναντήσεις.

Αναζωπύρωσαν ξανά φήμες ότι έβγαιναν όταν η σταρ των Kardashians παρευρέθηκε στο πάρτι για τα 31α γενέθλιά του στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2023. Είχε επίσης γιορτάσει μαζί του στο πάρτι των 30ων γενεθλίων του το προηγούμενο έτος.

Ο Μπέκαμ Τζούνιορ, εντωμεταξύ, φέρεται να χώρισε από τη μακροχρόνια σύντροφό του και μητέρα του παιδιού τους, το μοντέλο Λόρεν Γουντ, στις αρχές του 2023.

Ούτε η Γουντ ούτε ο Μπέκαμ Τζούνιορ μίλησαν δημοσίως με τον χωρισμό τους, αλλά η Γουντ δημοσίευσε ένα αινιγματικό μήνυμα την ίδια ημέρα που η φημολογία για την Καρντάσιαν και τον αθλητή προέκυψε πέρυσι.

«Το να μένεις παρών στη στιγμή είναι ό, τι πιο κοντινό μπορείς να έχεις στην εμπιστοσύνη στο άγνωστο», είχε γράψει σε ανάρτησή της.

Κιμ Καρντάσιαν: Χώρισε από τον Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ μετά από έξι μήνες

Και παρά το γεγονός ότι η 43χρονη Κιμ δεν έβρισκε κακή την ιδέα να αποκτήσει ένα παιδί με τον νέο της σύντροφο, το πρακτορείο ειδήσεων μετέφερε την είδηση, ότι άτομο που γνωρίζει την κατάσταση, είπε, ότι οι δρόμοι τους χώρισαν και έχουν σταματήσει να βγαίνουν ραντεβού.

Διαβάστε ακόμη: