Όλες οι στημένες κατηγορίες κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη καταπέφτουν σαν χάρτινοι πύργοι, η μία μετά την άλλη…    
 
Κατέρρευσαν με πάταγο οι σκευωρίες που είχαν στηθεί από διάφορα παράκεντρα εξουσίας σε βάρος του κορυφαίου επιχειρηματικού, εκδοτικού και ποδοσφαιρικού παράγοντα της χώρας, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η υπόθεση με τα στημένα που χρησιμοποιήθηκε αγρίως για σπέκουλα και μέσο δυσφήμησης του Βαγγέλη Μαρινάκη αποδείχτηκε μια κατασκευασμένη επικοινωνιακή φούσκα.
Το ίδιο και τα περί δήθεν εμπλοκής του στο «Noor-1», τα οποία αναπαρήγαγε με άθλιο τρόπο ο παρακρατικός και παραδικαστικός μηχανισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.
Ακόμα και το πρόσωπο που ήταν αιχμή του δόρατος στη διάρκεια διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα στον πόλεμο που είχε κηρύξει κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πάνος Καμμένος, με μεγάλη καθυστέρηση είπε την αλήθεια, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τους σκευωρούς.
Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γιώργο Σιαδήμα για το Real.gr, και ερωτώμενος για όσα είχαν γραφεί από ελληνικά και ξένα Μέσα Ενημέρωσης για την δήθεν εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη, απάντησε: Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος. Αυτό δεν έχει καμμία σχέση με τα σενάρια που περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο Τύπο όπως στο περιοδικό.
Η αντιπαράθεσή μου με το συγκρότημα Τύπου και με τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες ότι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.
Εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου επιχειρηματία με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα για τη μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το «Noor-1».
Το ερώτημα που τίθεται είναι πότε θα βρει ο Αλέξης Τσίπρας το πολιτικό θάρρος για να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Βέβαια το ενδεχόμενο να παραδεχτεί ότι ο ίδιος και ο παρακρατικός μηχανισμός του Μαξίμου επιχείρησαν να στήσουν μια άθλια σκευωρία για να θέσουν σε κατάσταση ομηρίας τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποκλείεται, γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δημοκρατικές ευαισθησίες.