Η ολική επιστροφή του Nova Channel, το σκληρό παιχνίδι του fund manager και η συντηρητική πολιτική των Γερμανών της Cosmote….
Αποφασισμένος να παίξει δυνατά το παιχνίδι της συνδρομητικής τηλεόρασης φέρεται το νέο αφεντικό της Forthnet και της Nova. Ήδη πήρε ισπανικό και γερμανικό πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια της Cosmote, την οποία ανάγκασε να πληρώσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Champions League βαπορίσια! Και υπάρχει ακόμη η απώλεια του καλού παιχνιδιού της Τετάρτης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που πήρε το Mega, εξέλιξη που αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο την ισχύ της Cosmote.
Οι καιροί είναι δύσκολοι για τον Τσαμάζ και τους Γερμανούς, οι οποίοι λόγω της χρόνιας ανυπαρξίας της Nova έπαιζαν μόνοι τους. Ο Σταθόπουλος, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, είναι απρόβλεπτος παίκτης και επιθετικός!
Πάντως, άλλο να παίζεις με τα λεφτά των σφιχτών Γερμανών που υπολογίζουν και τη δεκάρα και άλλο να εκπροσωπείς ένα κερδοσκοπικό fund που δεν διστάζει να τα χώσει τόσο όσο να καταφέρει αυτό που επιδιώκει και αποσκοπεί.
Έμπλεξε ο φίλος μου ο Μιχάλης ο Τσαμάζ!

Δείτε περισσότερα εδώ για το Νίκο Σταθόπουλο και το Gala που συμμετείχε

https://radar.gr/article/37133/to-gala-i-prigkipissa-kai-o-chorigos