Πέντε διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards 2024 έλαβε η εταιρεία 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ.Καραγεωργίου ΑΕΒΕ. Τα βραβεία απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.

Τα Procurement Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι αφιερωμένα στην αναγνώριση και επιβράβευση των εξαιρετικών επιδόσεων των Διευθύνσεων Προμηθειών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κορυφαία διάκριση Procurement Team of the Year, που απέσπασε η 3αλφα, καθώς και οι εξίσου σημαντικές πολλαπλές βραβεύσεις στις κατηγορίες που συμμετείχε, έρχονται ως αναγνώριση της Διεύθυνσης Προμηθειών, που με καινοτομία, ομαδικότητα  και αποτελεσματικότητα συνέβαλλε τα μέγιστα στη δημιουργία αξίας για την εταιρεία.

Στην ανταγωνιστική κατηγορία Παραγωγής και Μεταποίησης (Manufacturing), η 3αλφα απέσπασε δύο διακρίσεις – το PLATINUM βραβείο και το GOLD βραβείο  – για τη «Βιώσιμη Ανάπτυξη» που εφαρμόζει. Η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας να ενσωματώσει βιώσιμες πρακτικές στις διαδικασίες παραγωγής της, με αποτέλεσμα απτά και αξιέπαινα αποτελέσματα.

Η αφοσίωση της 3αλφα στην προώθηση της εγχώριας παραγωγής και της βιώσιμης ανάπτυξης επιβραβεύτηκε με ακόμα ένα GOLD βραβείο για την Ομάδα Ελλήνων Παραγωγών της. Το βραβείο αυτό υπογραμμίζει το στρατηγικό όραμα και τις proactive πρωτοβουλίες της εταιρείας που αποσκοπούν στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ενώ παράλληλα υπερασπίζονται περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές.

Η 3αλφα έλαβε επίσης μια ακόμη αναγνώριση – SILVER βραβείο – για την Best Category Management Initiative, μια διάκριση που εδραιώνει περαιτέρω τη θέση της 3αλφα ως πρωτοπόρου στην αριστεία των προμηθειών. Εφαρμόζοντας καινοτόμες στρατηγικές διαχείρισης κατηγοριών, η εταιρεία απέδειξε την ικανότητά της να βελτιστοποιεί τους πόρους, να βελτιστοποιεί τις λειτουργίες και να παρέχει αξία στους ενδιαφερόμενους, προωθώντας παράλληλα τις αρχές της βιωσιμότητας.

Διαβάστε ακόμη: