Το τμήμα του θεματικού πάρκου θα ανοίξει επίσημα στην Οσάκα στις 4 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε χθες Δευτέρα, η διοίκηση.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Universal Studios Japan, το «Super Nintendo World» θα περιλαμβάνει αγώνες καρτ με τον Super Mario και άλλα αγαπημένα παιχνίδια που βασίζονται στη Nintendo.

Το «Super Nintendo World» είχε αρχικά προγραμματιστεί να ανοίξει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, αλλά η έξαρση της πανδημίας άλλαξε τα σχέδια. Η Universal Studios Japan ανήκει στην Comcast Corp και η διοίκηση συνεργάζεται με αξιωματούχους του τομέα της υγείας για να διασφαλίσει ένα περιβάλλον ασφαλές για τους επισκέπτες και το προσωπικό του πάρκου.

https://www.youtube.com/watch?v=i4Nc9au7FjY&feature=emb_title

Αυτήν τη στιγμή το πάρκο λειτουργεί με χωρητικότητα 50%, λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού. Η Ιαπωνία έχει αποφύγει να λάβει πολύ αυστηρά έκτακτα μέτρα μέχρι στιγμής, στηριζόμενη στην ανίχνευση επαφών και τη σχεδόν καθολική χρήση μάσκας για να μετριάσει τον αντίκτυπο της πανδημίας. Το Blooomberg κατάφερε να μπει στο πάρκο και να δώσει μία καλύτερη εικόνα για το τι να περιμένουν οι επισκέπτες.