Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες στην Ευρωλίγκα κερδίζοντας την Μπάγερν Μονάχου με 83-76 στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετική άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στην έκπληξη της φετινής Ευρωλίγκα και κατάφερε να την “λυγίσει” στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να ανεβάσει το ρεκόρ του στο 3-6 και παράλληλα έχει και δύο λιγότερα παιχνίδια (Ζενίτ και Βιλερμπάν εκτός) στο πρόγραμμα του.
Παράλληλα έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών που “έτρεχε” στην Ευρωλίγκα μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ, Εφές, Βαλένθια, Μπασκόνια και επέστρεψε στις ευρωπαϊκές νίκες και πάλι μετά τις 22 Οκτωβρίου!
Ήταν το ματς με τη Φενερμπαχτσέ την οποία νίκησε με 82-68 στο ΟΑΚΑ έχοντας για κορυφαίο τον εκπληκτικό Νεμάνια Νέντοβιτς που σκόραρε 28 πόντους με 7/12 τρίποντα, μοίρασε 3 ασίστ και μάζεψε 3 ριμπάουντ και τότε, όπως και χθες, παίζοντας καταπληκτική άμυνα.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτή του την νίκη ο Παναθηναϊκός διεύρυνε και το αήττητο σερί που έχει απέναντι στους Βαυαρούς στο ΟΑΚΑ στο 4-0, μην έχοντας ηττηθεί ποτέ από αυτούς στην έδρα του!
Κορυφαίοι για τους 6 φορές πρωταθλητές Ευρώπης ήταν ο Σαντ-Ρος με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ (career high στην Ευρωλίγκα), 5 ασίστ και 4 κλεψίματα, ο Νέντοβιτς για ένα ακόμα ματς με 17 πόντους, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 ριμπάουντ και ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.