Ανατροπή σκηνικού και παραμονή του Τόμας Τούχελ στη Μπάγερν Μονάχου; Τουλάχιστον με τα δεδομένα του  τελευταίου διαστήματος αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί, τη στιγμή μάλιστα που κάτι τέτοιο φαίνεται να επιθυμούν οι οπαδοί των Βαυαρών!

Κάτι ανάλογο έγινε προ λίγων ημερών και στη Μπαρτσελόνα. Εκεί που όλοι έλεγαν ότι ο Τσάβι δεν θα είναι στην άκρη του πάγκου την επόμενη σεζόν έγινε η ανατροπή και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Έτσι και στο Μόναχο φαίνεται να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να συζητούν την παραμονή του Τούχελ.

Ρεπορτάζ της Athletic αναφέρει πως όλο και περισσότεροι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου ζητούν την παραμονή του Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Γερμανός προπονητής έχει προαναγγείλει με τη σειρά του την… έξοδο από το Μόναχο με το τέλος της σεζόν. Η παρουσία ωστόσο της γερμανικής ομάδας στους «4» του Champions League φαίνεται πως αλλάζει άρδην το πως βλέπουν οι οπαδοί της Μπάγερν τον Τούχελ.

«Οι οπαδοί με θέλουν αλλά…»

Από την πλευρά του ο Τούχελ φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του και στα σχέδιά του για τη νέα σεζόν δεν συμπεριλαμβάνεται η Μπάγερν,όπως φαίνεται σε σημερινές δηλώσεις του.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στον Ντάιερ, ο οποίος σύμφωνα με τον Γερμανό κόουτς… είναι από τους κορυφαίους στο ρόστερ της Μπάγερν, αν και έχει δεχθεί πολλή κριτική.

Αναλυτικά το τι είπε ο Τούχελ για τους  της Μπάγερν που τον καλούν να μείνει: «Για μένα αυτό είναι ένα ευχάριστο θέμα που οι άνθρωποι θέλουν να με κρατήσουν εδώ. Αλλά δεν έχει καμία προτεραιότητα για μένα η Μπάγερν…», ξεκαθάρισε ο κόουτς της Μπάγερν Μονάχου.

«Δεν θέλω να το πάρω ως δικαιολογία ή απόσπαση της προσοχής. Είμαστε πάρα πολύ προσηλωμένοι στα τελικά παιχνίδια »

«Ο Ντάιερ ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος μαζί του .Έχει ξεπεράσει απολύτως τις προσδοκίες. Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι του παζλ. Είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Διαβάστε ακόμη: