Η καθημερινή παραμονή στο σπίτι, μας έχει κάνει συχνούς επισκέπτες στην κουζίνα μας. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις λιγούρες μας αλλά και για αυτό υπάρχει λύση. Όταν βρισκόμαστε σε διατροφή μπορούμε να επιλέξουμε υγιεινές τροφές ως 30 θερμίδες για να καταφέρουμε να ξεγελάσουμε την πεινά μας. Κάποιες τρώγονται μόνες τους και άλλες σαν συνοδευτικό στο πιάτο μας.
Τα ραπανάκια είναι η ιδανική γαρνιτούρα για να χάσετε κιλά. Μόνο με μια θερμίδα το ένα μπορείτε να τα καταναλώσετε σκέτα η να τα τοποθετήσετε στην σαλάτα σας. Ένα ραπανάκι περιέχει βιταμίνες,  C, K, B3, B6, B9, ασβέστιο, μαγνήσιο και άλλα πολύτιμα και θρεπτικά στοιχεία.
Το σπανάκι είναι το ιδανικό λαχανικό για να χτίσετε μυς και να αποκτήσετε δύναμη. Μόλις με 7 θερμίδες το φλυτζάνι είναι πολύ καλό να καταναλώνετε ωμό η λίγο βρασμένο σαν συνοδευτικό στην πρωτεΐνη σας. Είναι πλούσια πηγή βιταμίνης Β9 και Ω-3 λιπαρών οξέων, βοηθά στην καρδιά και προλαμβάνει την οστεοπόρωση.
Το μαρουλάκι με μόλις δέκα θερμίδες ανά φλιτζάνι μπορεί να συνοδεύσει το φαγητό σας, να μπει σε σάντουιτς αλλά να καταναλωθεί και με  σκέτο με ξύδι. Το μαρούλι διαθέτει βιταμίνες  Α, Κ, Β9 και C και είναι πλούσιο σε νερό για αυτό ενυδατώνει τον οργανισμό μας.
Το μπρόκολο ωμό η βραστό αποτελεί την νέα υπερτοφή με μόνο 14 θερμίδες το μπουκετάκι. Εξαιρετική πηγή βιταμίνης C  και ασβεστίου.
Τα μανιτάρια μπορούν πολύ εύκολα να αντικαταστήσουν το κρέας. Διαθέτουν μεγάλη ποσότητα  πρωτεΐνης και μόνο 15 θερμίδες ανά φλιτζάνι. Μπορείτε να τα φάτε για βασικό πιάτο η για σνακ.
Αν θέλετε ένα τυρί προτιμήστε την παρμεζάνα. Ένα τυρί με τα λιγότερα λιπαρά από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Έχει περισσότερο ασβέστιο και πρωτεΐνη και βοηθά στην αποδέσμευση του λίπους. Μια κουταλιά της σούπας θα σας δώσει μόλις 20 θερμίδες.
Το καλύτερο σνακ καθημερινά για το σπίτι η το γραφείο είναι ένα καθαρισμένο καρότο. Μόλις 30 θερμίδες ανά τεμάχιο και φυσικά πλούσιο σε βήτα καροτίνη που μετατρέπεται σε βιταμίνη Α.
Πάντα υπάρχει χώρος για υγιεινά σνακ χωρίς να ξεφύγετε από την διατροφή σας.