Ο «Μπαλλος» σύμφωνα με πληροφοριες του «ραντάρ» κράτησε σε επαγρύπνηση τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν σε επαφή με τον υπουργό κλιματικής κρισης και πολιτικης προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη αλλά και τον υπουργό προστασίας του πολίτη Τάκη θεοδωρικάκο.

Είχε δε δώσει εντολή στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε να μην διστάσουν να πάρουν οποίο μέτρο θα θεωρούσαν απαραίτητο ώστε να μη υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνεχή εικόνα για όλες τις περιοχές της χώρας που αντιμετώπισε την μεγαλύτερη κακοκαιρία τα τελευταία 5 χρόνια με τον μεγαλύτερο όγκο βροχής.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του «ραντάρ» ο Κυριακος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να ετοιμαστεί ένα πακέτο μέτρων που θα ανακουφίσει όσους επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία!

Όπως μας τόνισε στέλεχος της κυβέρνησης που έχει άριστη γνώση για τα τεκταινόμενα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός είπε: «Το κράτος θα δείξει και πάλι ότι είναι δίπλα στους πολίτες. Από την στιγμή που δεν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες ολα τα υπόλοιπα θα διορθωθούν».