Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την διαγραφή Μπογδάνου -που αποφάσισε μέσα σε σε 3 λεπτά – θέλει να στείλει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση της μηδενικής ανοχής στις διχαστικές λογικές.

Με το βλέμμα στο κέντρο και το χτίσιμο μιας Νέας Ελλάδας χωρίς θέματα που πληγώνουν όλους τους Έλληνες ο πρωθυπουργός βάζει στο περιθώριο όλους όσους ακόμα και μέσα στη ΝΔ εκφράζουν ακραίες απόψεις

Ταυτόχρονα καταρρίπτει κάθε επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο αφήνει έκθετο στα μάτια των πολιτών αφού κινείται η ηγεσία του σε διχαστικές λογικές που απεχθάνονται οι Έλληνες.

Άλλωστε όπως τόνισε στο «ραντάρ» στέλεχος του Μαξίμου «ο Προεδρος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δεν κάνει πίσω σε αρχές και αξίες που διέπουν όχι μόνο τον ίδιο αλλά και την παράταξη ».

Στον αντίποδα ο Αλεξης Τσιπρας δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ που διχάζει .και δεν καταδικάζει όπως έκανε στην περίπτωση Πολάκη που δεν τόλμησε να τον διαγράψει όταν αποκάλεσε τη ΝΔ παράταξη των δοσίλογων  είπε στο ραντάρ πηγή του Μαξίμου που συμπλήρωσε : «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χτίζει την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Και αυτή δεν μπορεί να χτιστεί με τοξικότητα και συνθήματα που παραπέμπουν σε ταραγμένες εποχές, από όπου και αν προέρχονται».