Η εταιρεία Jordan πρόσφατα παρουσίασε την ρετρό συλλογή Holiday 2021, η οποία περιλαμβάνει 13 πολυαγαπημένα μοντέλα που συνδυάζουν την κληρονομιά της μάρκας με τον φουτουριστικό σχεδιασμό.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα Air Jordan 1, τα οποία διαθέτουν εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Το πρώτο είναι το Air Jordan 1 “Patent Bred”, μια πολυτελής εκδοχή του OG Air Jordan 1 “Bred” που είναι πλήρως επικαλυμμένη με λουστρίνι, ενώ το δεύτερο είναι το Air Jordan 1 “Bordeaux”, το οποίο διαθέτει έντονο μωβ και λευκό χρώμα. Συνεχίζουμε με το Air Jordan 1 “Hand Crafted” που διαθέτει πολλά χρώματα και εντυπωσιακές λεπτομέρειες, και φυσικά το ροζ Air Jordan 1 “Atmosphere”, το οποίο παίρνει έμπνευση από την αγάπη του Μάικλ Τζόρνταν για τις τσίχλες.

Η συλλογή

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης δύο νέα Air Jordan 3 και δύο επαναλήψεις του Air Jordan 5. Ξεκινάμε με το Air Jordan 3 “Pine Green”, το οποίο διαθέτει πράσινες λεπτομέρειες και το κλασικό μοτίβο elephant, και συνεχίζουμε με το εντυπωσιακό camo μοντέλο Air Jordan 3 που είναι κατασκευασμένο από πληθώρα υλικών. Όσον αφορά τα δύο νέα μοντέλα Air Jordan 5, υπάρχει το “Jade Horizon” που διαθέτει ένα ανοιχτό πράσινο χρώμα και ένα γαλάζιο μοντέλο, με σόλα σε αντίστοιχο χρώμα.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με τρεις νέες εκδοχές των μοντέλων Air Jordan 9, Air Jordan 12, Air Jordan 13, Air Jordan 14 και Air Jordan 14 Low. Πιο συγκεκτριμένα, θα κυκλοφορήσει το Air Jordan 9 σε χρωματισμό “Chile Red”, το Air Jordan 12 “Royalty”, το Air Jordan 13 “Court Purple”, το Air Jordan 14 από καστόρι σε καφε χρώμα και το γυναικείο Air Jordan 14 Low σε φούξια χρώμα.

Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό τον Οκτώβριο μέσω της ιστοσελίδας SNKRS της Nike. Oι ακριβείς ημερομηνίες για την άφιξη του κάθε μοντέλου είναι ακόμα άγνωστες.