Σοκ προκαλεί το περιστατικό με την 13χρονη στο Κολωνάκι η οποία έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας. Το κορίτσι βρισκόταν στο σπίτι με τους γονείς της το απόγευμα της Δευτέρας 22/11 όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε.

Το κορίτσι έχει κατάγματα στο σώμα και στο κρανίο, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Παίδων, διασωληνωμένη, και σύμφωνα με τους γιατρούς, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες.

«Εφιάλτης» με 13χρονη στο Κολωνάκι που έπεσε από τον έκτο όροφο

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εξακριβώσει το πώς η 13χρονη βρέθηκε στο κενό από τον έκτο όροφο του διαμερίσματος στο Κολωνάκι.

Προς το παρόν, δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν την ανήλικη σε αυτή την απόφαση, ενώ κάποιες πληροφορίες εξηγούν πως στο επίκεντρο της έρευνας έχουν τεθεί οι σχέσεις της ανήλικης με τον πατέρα της αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν συλλεχθεί στοιχεία που να «δείχνουν» προβληματική σχέση μεταξύ πατέρα – κόρης αλλά αντίθετα προκύπτει ότι η σχέση τους ήταν καλή και ισορροπημένη.

Η μικρή έμενε με τον πατέρα της στο διαμέρισμα της οδού Σπευσίππου, καθώς η μητέρα της είχε φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια.

Η ΕΛ.ΑΣ. μελετά όλα τα ενδεχόμενα, αυτό του ατυχήματος αλλά και αυτό της άποπειρας αυτοκτονίας.

Η πτώση του κοριτσιού από τον έκτο όροφο της πολυκατοικίας στο Κολωνάκι έλαβε χώρα λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας. Η πτώση της ανακόπηκε από ένα δένδρο και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Από την πτώση το κορίτσι έφερε κατάγματα στο σώμα και στο κρανίο, ενώ νοσηλεύεται στο Παίδων σε σοβαρή κατάσταση. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση από το ΕΚΑΒ με άνδρες της αστυνομίας να διευκολύνουν τη διακομιδή της 13χρονης στο νοσοκομείο.

Το βίντεο με την διακομιδή της ανήλικης κοπέλας στο νοσοκομείο συγκλονίζει:

https://www.youtube.com/watch?v=811fLWPshj4&t=1s&ab_channel=ApostolosDamkalis