search

AREA 51

13 καταγγελίες – φωτιά από τους 3 συλλόγους εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ, για κακοδιαχείριση, «παρακολουθήσεις», υπέρογκες δαπάνες διαφήμισης, απευθείας αναθέσεις, στρατιές συμβούλων!

Απαιτούν εδώ και τώρα την αποπομπή Σαχίνη και της Διοίκησης του, την οποία ήδη έρευνα η Δικαιοσύνη, ενώ την ίδια ώρα το Μαξίμου κωφεύει και δείχνει ασέβεια στις αποφάσεις του ΣτΕ!

13 καταγγελίες - φωτιά από τους 3 συλλόγους εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ, για κακοδιαχείριση, «παρακολουθήσεις», υπέρογκες δαπάνες διαφήμισης, απευθείας αναθέσεις, στρατιές συμβούλων!

Την παραίτηση Σαχίνη από την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ απαίτησαν οι σύλλογοι των εργαζομένων στην κρατική επιχείρηση, σε συνάντηση που είχαν με την πρόεδρο του ΔΣ κυρία Βαρβαρίγου, προβαίνοντας σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για τα έργα και τις ημέρες του Διευθύνοντος συμβούλου στην εισηγμένη στο Χρηματιστήριο εταιρία!

Και οι 3 σύλλογοι των εργαζομένων (Σύλλογος Μηχανικών, Σύλλογος επιστημονικού προσωπικού, Σύλλογος εργαζομένων αποχέτευσης) έθεσαν μείζονος σημασίας ζητήματα κακοδιοίκησης, που οδηγούν την εταιρία σε καθοδική πορεία και εξαναγκάζουν τους εργαζόμενους σε έκτη εβδομάδα κινητοποιήσεων!!!

Οι σύλλογοι των εργαζομένων κατήγγειλαν:

1. Τις στρατιές συμβούλων
2. Απευθείας αναθέσεις
3. Υπέρογκες δαπάνες διαφήμισης
4. Έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού
5. Αποκλεισμός στελεχών
6. Παρεμβάσεις σε Επιτροπές
7. Επιβαλλόμενη εργολαβοποίηση σε όλες τις δραστηριότητες
8. Αποτυχία στον μετασχηματισμό της εταιρίας
9. Αποτυχημένο και μη στελεχωμένο οργανόγραμμα
10. Παράτυπη μεθόδευση παρακολούθησης εργαζομένων.
11. Ελάχιστη απορρόφηση του προγράμματος προμηθειών
12. Πλήθος λανθασμένων εσωτερικών κανονισμών
13. Πλήθος αρνητικών δημοσιευμάτων στον Τύπο για την Διοίκηση!

Οι 13 καταγγελίες φωτιά, κυρίως για ζητήματα κακοδιαχείρισης, σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις της Δικαιοσύνης και την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη δημιουργούν πλέον ένα εκρηκτικό μίγμα στην ΕΥΔΑΠ όπου η Διοίκηση Σαχίνη είναι αδύνατον να σταθεί και είναι πραγματικά απορίας άξιον πως το Μέγαρο Μαξίμου σφυρίζει αδιάφορα σε ένα ζήτημα διαχείρισης κρατικής περιουσίας την οποία και θα έπρεπε να προφυλάσσει, ειδικά μάλιστα μετά την σχετική απόφαση του ΣτΕ στην οποία η κυβέρνηση έδειξε ασέβεια προσβάλλοντας τον θεσμό της Δικαιοσύνης!

Διαβάστε ακόμη: