Έφτασε η ώρα της επιστροφής των φιλάθλων στις κερκίδες των ποδοσφαιρικών γηπέδων. Η αρχή έγινε δειλά δειλά στη Βρετανία και σειρά παίρνει η Ισπανία. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να… ανοίξει τα γήπεδα για τους φιλάθλους από τις 8 Μάη στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι ρυθμοί της ζωής επανέρχονται σταδιακά έτσι αυτό επηρεάζει θετικά και τον χώρο του αθλητισμού. Πιθανότατα από την παραπάνω ημερομηνία θα έχουμε οπαδούς και στα γήπεδα, οι οποίοι θα μπορούν να καλύψουν το 25% του εκάστοτε σταδίου.

Έτσι αν η απόφαση αυτή περάσει τότε το Καμπ Νου θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά φέτος κόσμο. Η έδρα των Καταλανών αναλογικά με το 25% θα μπορέσει να δεχθεί περίπου 25.000 φιλάθλους. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο όλες οι ομάδες έχουν στερηθεί εδώ και πολύ καιρό.

Όλα αυτά έρχονται τώρα που το ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στο φινάλε του και τέσσερις ομάδες το διεκδικούν. Η Μπαρτσελόνα θέλει να τερματίσει πρώτη και να ανατρέψει ολοκληρωτικά της εις βάρος της κατάσταση κάτι που λίγους μήνες πριν φάνταζε όνειρο απατηλό καθώς βρίσκονταν σταθερά 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Σήμερα κόντρα στη Γρανάδα οι «μπλαουγκράνα» έχουν την ευκαιρία με νίκη να πατήσουν στο ρετιρέ έπειτα από σχεδόν δέκα μήνες.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.