Μπορεί ο Σεπτέμβριος να έχει μόλις ξεκινήσει και οι υψηλές θερμοκρασίες να κρατούν ακόμη ζωντανό το καλοκαίρι, ωστόσο στα Σύβοτα κάποιοι φαίνεται πως έχουν ήδη μπει σε… χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Ένα ασυνήθιστο θέαμα έκανε την εμφάνισή του στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, όταν αποφάσισαν να στολίσουν το σκάφος τους σαν να βρισκόμασταν λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Στο κατάστρωμα τοποθετήθηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ από τη διακόσμηση δεν έλειψαν οι γιρλάντες και τα λαμπάκια.
Το στολισμένο σκάφος έπλεε στα νερά των Συβότων, με το καλοκαιρινό σκηνικό να δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση με τη γιορτινή διακόσμηση. Οι εικόνες καταγράφηκαν από επιχείρηση ενοικίασης σκαφών της περιοχής και δημοσιεύθηκαν στα social media, όπου γρήγορα τράβηξαν την προσοχή των χρηστών.
Την ώρα που παραθεριστές συνεχίζουν τις βουτιές τους και τα σκάφη πραγματοποιούν τις τελευταίες καλοκαιρινές εξορμήσεις προς Πάργα και Παξούς, το συγκεκριμένο πλήρωμα αποφάσισε να παρακάμψει… ολόκληρο το φθινόπωρο και να περάσει απευθείας στον Δεκέμβριο.
@anchor_boats_sivota Ότι καλύτερο είδαμε σήμερα! #sivota #parga #paxoi #anchorboatssivota #rentaboatsivota ♬ original sound – Seventhu
