search

UNDERCOVER

Σε καθεστώς επιτήρησης από το Μέγαρο Μαξίμου οι «Σαμαρικοί» βουλευτές – Στο επίκεντρο οι «επίφοβοι» Χρυσομάλλης και Καραγκούνης • Επαφές του Αντώνη Σαμαρά με στενούς συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ • Οργισμένος ο Πρωθυπουργός με τον συνεργάτη του που προώθησε το ρουσφέτι της παρανομίας με τις πληρωμές των νοσηλίων της Εθνικής Ασφαλιστικής • Οι παπάδες ετοιμάζονται να θέσουν επιτακτικά το ζήτημα των σχέσεων με την κυβέρνηση και τα ειδικά θέματα όπως ο προσωπικός αριθμός στις ταυτότητες • Επιχείρηση του ΣΔΟΕ στο Δήμο Αθηναίων για μία σύμβαση τριών εκατομμυρίων ευρώ για αγορά κάδων απορριμμάτων • Δεν πάει στο Άμπου Ντάμπι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί …φοβάται την πιθανότητα στον μεγάλο τελικό να βρεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός • Εκτροφείο σκανδάλων αποδεικνύεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ, στον οποίο συνεχίζεται ο έλεγχος από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης!

UNDERCOVER

Οι 3 «γαλάζιοι» λομπίστες της κεντρικής εξουσίας που μοιράστηκαν το τεράστιο επικοινωνιακό μπάτζετ εξοπλιστικής επένδυσης που ανανεώθηκε πρόσφατα • Αποκάλυψη: Σε απόγνωση ο Κωστής Χατζηδάκης με την κατάσταση στο Μαξίμου – Αλλιώς τα περίμενε αλλιώς τα βρήκε – Αντί για υπερυπουργός στην πραγματικότητα έχει καταστεί προσωπάρχης • Ομάδα Αλήθειας: Ο «κρυφός» χρηματοδότης που πέρασε στα ψιλά – Η σύνδεση με το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον, τα «πολλά λόγια», οι υποσχέσεις και το πωλητήριο που έχει βγει σε «εμβληματικά» projects ακινήτων • Στο χειρότερο σημείο οι σχέσεις Μητσοτάκη και Δένδια – Η εξαγγελία του υπ. Άμυνας για την 4η φρεγάτα Belharra, η ακύρωση της από τον πρωθυπουργό και το ζήτημα με το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Η δήλωση Μητσοτάκη ότι θα διεκδικήσει τρίτη θητεία, χωρίς να έχει εγερθεί ζήτημα, καταδεικνύει ότι εισπράττει κλίμα αμφισβήτησης, που έσπευσε να προλάβει •Το «Όχι» της ΤτΕ για σύσταση τράπεζας στην Εκκλησία της Ελλάδος η οποία έχει υποχρεώσεις προς τρίτους περίπου 80 εκατ. ευρώ – Το stop στις φιλοδοξίες των διαχειριστών με τα «μαύρα ράσα» που νέμονται ακίνητα, διαμερίσματα και επιδίδονται σε αδιαφανείς διαγωνιστικές διαδικασίες!

UNDERCOVER

Οι παροχές στους ευάλωτους άλλαξαν την πολιτική και επικοινωνιακή ατζέντα – Tα κόμματα της αντιπολίτευσης αιφνιδιάστηκαν από την πρωτοβουλία Μητσοτάκη και δείχνουν να τα έχουν χαμένα • Σε κατάσταση κατάθλιψης έχουν περιπέσει δύο δελφίνοι μετά την ανακοίνωση των παροχών από τον Κυριάκο Πιερρακάκη • Οι νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοδο της ΝΔ και πτώση των υπολοίπων πλην της Κωνσταντοπούλου • Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ναύαρχο Αποστολάκη – Θα πάει στο συνέδριο του κόμματος Κασσελάκη ή οδεύει προς το …ΠΑΣΟΚ; • Εκκλησιαστική τράπεζα: Ορισμένοι ονειρεύονται να στήσουν ένα «πλυντήριο» αντίστοιχο με αυτό της Τράπεζας του Βατικανού • Απογοήτευσε πολλούς το «κόλλημα» του Κυριάκου για τον εκλογικό νόμο!

UNDERCOVER

Εμφύλιος στην Εκκλησία για το φιλόδοξο σχέδιο της ψηφιακής τράπεζας στην οποία κύριος μέτοχος θα είναι η Εκκλησία • Πανικός στο Μαξίμου: Το ποσοστό της ΝΔ στη Μακεδονία έχει κατρακυλήσει στο 15,3% ενώ στη Θράκη στο 16,7% • Πισώπλατη μαχαιριά στους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ από τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη • Πως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επαναφέρει στο προσκήνιο το φαύλο καθεστώς των πελατειακών σχέσεων στις προσλήψεις στους σιδηροδρόμους • Ζήτημα χρόνου η επίσημη διαγραφή του Νίκου Παπαδόπουλου από τη ΝΙΚΗ • Δύο επιχειρηματίες που μονοπωλούσαν τα έργα στο λιμάνι αντιμετωπίζουν περιπέτειες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας • Δύο εξοπλιστικά μεγαθήρια από το Ισραήλ πρόκειται να επενδύσουν στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία!