search

UNDERCOVER

Αντίδοτο στην κρίση η επενδυτική βαθμίδα της S&P – Αποτελεί ισχυρή γραμμή άμυνας για τις τρέχουσες συνθήκες – Τι προσδοκούν οι αισιόδοξοι , τι φοβούνται οι σκεπτικιστές – Συν 7 δις στα ομόλογα και νέες προοπτικές για την ελληνική οικονομία – Τι αλλάζει για το χρηματιστήριο *Η Αριστερή Διαπλοκή ξεγυμνώνει τον υπερφιλόδοξο Στέφανο – Αποκαλύψεις για το φιλελεύθερο και δεξιό παρελθόν του Κασσελάκη φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα βήμα πριν την διάσπαση – Για δεύτερο κόμμα πάει το ΠΑΣΟΚ ενώ ο Μητσοτάκης οργώνει εκ νέου το Κέντρο με το φλερτ με τους σημιτικούς *UniCredit: Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στο μάνατζμεντ της Alpha και το τραπεζικό σύστημα – Η κίνηση των Ιταλών σε συνδυασμό με την ανάκτηση της Επενδυτικής βαθμίδας αλλάζουν τα δεδομένα σε Χρηματιστήριο και οικονομία *Η HIG, η Eurobank, το «Ξενοδοχείο της Χούντας» στο 36ο χλμ. Αθηνών – Σουνίου, οι αποτυχημένες προσπάθειες και το έγγραφο του Υπ. Περιβάλλοντος βάσει του οποίου δεν μπορεί να γίνει ξενοδοχείο σε αυτή τη θέση *Το Fit & Proper από SSM σε Εξάρχου- Μπάκο – Καϋμενάκη «κλείνει στόματα» όλων όσοι μέσω υπόγειων κυκλωμάτων εκτόξευαν λάσπη – Πρόκριμα για τον ΠΕΜΠΤΟ τραπεζικό πόλο!

UNDERCOVER

Φήμες για «επιστροφή» 30 εκατ. ευρώ «κάτω από το τραπέζι» σε big deal πέρα και (πολύ) πάνω από τα δεδομένα της αγοράς! Ο «αγοραστής» νταραβεριτζής που «έκανε επάγγελμα» αυτού του είδους τις εξαγορές! * Ελάχιστοι οι επιχειρηματίες που εμφανίστηκαν προ του 2000 και άντεξαν και εδραιώθηκαν στο Χρηματιστήριο! Οι 3 χαρακτηριστικές περιπτώσεις της ΤΕΡΝΑ, του Μυτιληναίου και της Jumbo! – Γ. Περιστέρης, Ευ. Μυτιληναίος και Αποστ. Βακάκης μπήκαν μικροί και άσημοι, δεν ανήκαν σε επιχειρηματικά τζάκια, άντεξαν στις δυσκολίες, εκμεταλλευθήκαν ευκαιρίες και μεγαλούργησαν! * Οι αντίθετες διαδρομές δύο πρώην πρωθυπουργών και αρχηγών της ΝΔ! Ο Αντ. Σαμαράς στήριξε την παράταξη και συντάχθηκε με τον Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τον Κ. Καραμανλή που υπήρξε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και το σύστημα του καταποντίστηκε! * Στα δίχτυα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Αστυνομικός που δηλώνει έσοδα από τζόγο 800.000 ευρώ !!! * Ελέγχονται τρεις από ΣΔΟΕ και Αρχή για το ξέπλυμα: Επώνυμος εκκλησιαστικός παράγων και νεαρός επιχειρηματίας, για υπέρμετρο πλουτισμό και νομιμοποίηση εσόδων μετά από ανώνυμες καταγγελίες! – Πολύ γνωστός εφοπλιστής «σήκωσε» προσωπικά από εταιρικό λογαριασμό 3 εκατ. ευρώ σε μετρητά!! Χτύπησε κόκκινο στην ΤτΕ που ενημέρωσε τις ανεξάρτητες Αρχές! * Κουίζ (για πολύ δυνατούς λύτες) – Ποιο πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργό έχει αναλάβει τις επαφές με τους επιχειρηματίες και γενικότερα τον κόσμο της αγοράς;

UNDERCOVER

Το πιεσμένο ελατήριο και οι άλλοι 6 λόγοι που οδηγούν την άνοδο στο ΧΑ – Οι ρυθμοί ανάπτυξης πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο και η πολιτική σταθερότητα – Η εξυγίανση των τραπεζών, τα μερίσματα και τα placements – Η προώθηση των εμβληματικών ιδιωτικοποιήσεων και διαγωνισμών του Δημοσίου *Που το πάει ο Απ. Βακάκης; Τώρα βιβλία αλλά και είδη τροφίμων στα ράφια των Jumbo *Όλοι οι ντόπιοι εργολάβοι (BIG-5) ζητούν παράταση του διαγωνισμού για την Αττική οδό – «Εδώ και τώρα» ζητάει η Macquarie – Η Επενδυτική βαθμίδα, τα υψηλά επιτόκια και το κείμενο της σύμβασης που δόθηκε μόλις 40 μέρες πριν *Οι 6 σίγουρες γυναίκες, για κρίσιμα υπουργεία και σε κεντρικό ρόλο σε αυτοδυναμία της ΝΔ – Χαρτοφυλάκια αιχμής σκοπεύει να αναθέσει ο πρωθυπουργός στις κυρίες Λ. Μενδώνη, Άννα Διαμαντοπούλου, Έλενα Ράπτη, Σοφία Ζαχαράκη, Νίκη Κεραμέως και Ειρήνη Αγαπηδάκη *Ελάχιστοι οι επιχειρηματίες που εμφανίστηκαν προ του 2000 και άντεξαν και εδραιώθηκαν στο Χρηματιστήριο – Οι 3 χαρακτηριστικές περιπτώσεις της ΤΕΡΝΑ, του Μυτιληναίου και της Jumbo!