search

UNDERCOVER

Δύο «ανώνυμες» καταγγελίες, συνοδευόμενες από έγγραφα και αποδεικτικό υλικό, που αφορούν γνωστούς επιχειρηματικούς ομίλους έφθασαν σε φορολογικές και ανεξάρτητες αρχές οι οποίες ξεκινούν ελέγχους – Το πλέγμα εταιριών στο εξωτερικό, τα πρόσωπα – φαντάσματα και η δικαστική συνδρομή από Κράτος – μέλος της ΕΕ • Ζει σε δυάρι διαμέρισμα στο Παγκράτι: Απόλυτη κατάρρευση και οικονομική καταστροφή για πρώην συστημικό τραπεζίτη, εμβληματικής ιδιωτικής τράπεζας με βασικό μέτοχο τότε, Έλληνα μεγιστάνα • Ποιες είναι οι 2 «πυραμίδες» της χρηματιστηριακής αγοράς που παραπέμπουν στις εποχές με τις «φούσκες» και είναι ορατός ο κίνδυνος να σκάσουν; • Η «Πόρτα» από το Λονδίνο και το αφήγημα που υπέστη πλήγμα •Ξέπλυμα τεραστίων διαστάσεων με εμπλοκή επωνύμου εφοπλιστή διερευνά η αρμόδια Αρχή, μετά από ενημέρωση των τραπεζών για εμβάσματα 700 και 800 εκατ. ευρώ (!!!) που δεν δικαιολογούνται από την εμπορική δραστηριότητα • Ως μία ενιαία σύμβαση παραχώρησης με κατασκευαστικό αντικείμενο 1,2 δις. θα «βγουν» οι 3 επεκτάσεις της Αττικής οδού (Ραφήνα, Λαύριο, Σήραγγα Ηλιούπολης) – Η πρόταση της συμμαχίας ΓΕΚ Τέρνα, Άκτωρ Παραχωρήσεις, Αβαξ –  Σε 8 μήνες ο διαγωνισμός εάν πρώτα εξασφαλιστούν τα 400 εκατ. του Δημοσίου!

UNDERCOVER

Το «τσαγερό» του τζόγου, ο τζιτζιφιόγκος με τα στενά κόκκινα και πράσινα παντελόνια, πρώην συνομιλητής του Μαξίμου, με το ξέπλυμα και την φοροδιαφυγή, προοριζόταν για …μικρομέτοχος – Θέλει και …family office τρομάρα του *Για ποιον διεθνή «επιχειρηματία» – fund manager που «μπαίνει» δυναμικά στην Ελλάδα, φημολογείται ότι είχε ταξιδέψει στη χώρα μας χρησιμοποιώντας το διαβατήριο ελληνοαμερικανού πράκτορα της CIA; *«Καίει» την κυβέρνηση, ο «πληθωρισμός της απληστίας» – Αναποτελεσματικές πολιτικές, επιλέγονται τώρα οι προσωπικές επαφές με επιχειρηματίες *Πάτωσε η «δεύτερη ευκαιρία» ρυθμίσεων- Μόνο το 1/5 των οφειλετών ανταποκρίθηκαν – Επίκεινται αλλαγές; *Κορυφώνεται η «μεγάλη μάχη της Κρήτης» για το τμήμα του ΒΟΑΚ του 1,7 δισ. ευρώ – Θα υπάρξει ανάδοχος πριν τη ΔΕΘ; 

UNDERCOVER

Κάτι τρέχει στο παρασκήνιο; Δημοσκόπηση για τον ΣΥΡΙΖΑ «ανοίγει» πάλι την υποψηφιότητα του Γ. Σακελλαρίδη – Φαβορί η Αχτσιόγλου, δεύτερος ο Χαρίτσης εκτιμούν οι στοιχηματικές *Το «δόγμα σοκ», όλα τα δύσκολα το πρώτο εξάμηνο και το νομοσχέδιο του Άδωνι που εγκρίθηκε χθες από το Μαξίμου *Το τσίρκο Medrano της Βουλής: Ο Σπύρος Μπιμπίλας και το πουκάμισο με παπαγαλάκια και γοριλάκια – Ο …μπάρμαν στο Πλοίο της Αγάπης και η Τζώρτζια άνευ στηθόδεσμου *Εκτός από τα φανερά, υπάρχουν και τα κρυφά ζευγαράκια της Βουλής – Το αμόρε υπουργού – υφυπουργού που έλαβε τέλος *Γνωστός εκδότης θέλει να επιβάλει Τεμπονέρα *Ποια τράπεζα «παιδεύει» τους πελάτες της; Βροχή οι διαμαρτυρίες για νέα εφαρμογή για κινητά *Ως μία ενιαία σύμβαση παραχώρησης με κατασκευαστικό αντικείμενο 1,2 δις. θα «βγουν» οι 3 επεκτάσεις της Αττικής οδού (Ραφήνα, Λαύριο, Σήραγγα Ηλιούπολης) – Η πρόταση της συμμαχίας ΓΕΚ Τέρνα, Άκτωρ Παραχωρήσεις, Αβαξ – Σε 8 μήνες ο διαγωνισμός εάν πρώτα εξασφαλιστούν τα 400 εκατ. του Δημοσίου!