Όσο φουντώνει ώρα η κόντρα με τον Έλον Μασκ, ο επικεφαλής και ιδρυτής της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ φαίνεται να συνεχίζει και μάλιστα με ενταντικούς ρυθμούς τις προπονήσεις στις πολεμικές τέχνες.

Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram χθες, Τρίτη, ο δύο φορές πρωταθλητής μεσαίων βαρών του UFC Ίσραελ Αντεσάνια δείχνει τον Ζούκερμπεργκ, μαζί με τον Αντεσάνια και τον επίσης  πρωταθλητή του UFC Άλεξ Βολκανόβσκι, να προπονούνται σε ένα γυμναστήριο στη λίμνη Τάχο της Νεβάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta σχολίασε τη φωτογραφία, αναφέροντας: «Είναι τιμή μου να προπονούμαι μαζί σας παιδιά!».

Στη φωτογραφία ο Ζούκερμπεργκ φαίνεται εντυπωσιακά γραμμωμένος και φαίνεται πως έχει ρίξει σκληρή δουλειά για να το καταφέρει. Για την ιστορία, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta είναι φανατικός οπαδός του MMA και του Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) εδώ και πολύ καιρό και τους τελευταίους μήνες δημοσιεύει συχνά βίντεο με την προπόνησή του. Μάλιστα, έχει πάρει μέρος ακόμη και σε τουρνουά!

Υπενθυμίζεται ότι πριν περίπου ένα μήνα ο Έλον Μασκ προκάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta να παλέψει μαζί του σε κλουβί, με τον Ζούκερμπεργκ να απαντά ζητώντας του την τοποθεσία της συνάντησης. Στο «Octagon» του Λας Βέγκας, αποκρίθηκε ο ιδιοκτήτης του Twitter, αναφερόμενος σε χώρο που φιλοξενεί αγώνες του UFC.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα γίνει η αναμέτρηση και πότε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Israel Adesanya (@stylebender)

Ο Μασκ έπεσε χαμηλά, πρότεινε στον Ζούκερμπεργκ να μετρήσουν αυτό που νομίζετε

Threads: Έφτασε τους 100 εκατ. χρήστες – Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή όλων των εποχών

 

Διαβάστε ακόμη: