Miss Ελλάς 2022, Ζωή Ασουμανάκη, η οποία είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, είναι η νέα παίκτρια των Διασήμων στο Survivor.

Λίγο πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, μιλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και εξέφρασε τη χαρά της που θα συμμετέχει στο παιχνίδι και αποκαλύπτει το πλεονέκτημά της που δεν μπήκε με την πρώτη… φουρνιά στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Χαίρομαι πάρα πολύ, θα ήθελα να έχω μπει με την πρώτη φουρνιά, βέβαια είναι καλό που μπαίνω τώρα γιατί έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι, έχω δει τον χαρακτήρα του κάθε παίκτη» είπε.

«Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα για την πρόταση από την Acun Medya ήταν η μητέρα μου, τσίριζε από τη χαρά της. Θα σε παρακολουθούμε, θα σε στηρίζουμε, μου είπε και να προσέχω τι τρώω, κάθε μάνα τα ίδια» είπε η Ζωή Ασουμανάκη.

Η 22χρονη Κρητικιά θεωρεί πως είναι «δυναμική, τελειομανής και πεισματάρα».

Στην ερώτηση με ποιον παίκτη πιστεύει ότι θα μπορούσε να «δέσει» σαν παρέα, η Ζωή δήλωσε πως «με όλους θα μπορούσα να ταιριάξω, αρκεί να μην καταπατήσουν την καλοσύνη μου γιατί εκεί αλλάζω και γίνομαι μία άλλη».

Από τις αντίπαλες παίκτριες, της ομάδας των Μαχητών θεωρεί πολύ καλή την Δώρα.

«Η Δώρα έχει νικήσει δύο φορές την Κατερίνα Δαλάκα, πιστεύω ότι θα ήθελα να παίξω με την Δώρα και γενικότερα να ανταγωνίζομαι δυνατούς παίκτες που είναι καλοί στον στίβο μάχης».

«Ο αγαπημένος μου παλιός παίκτης είναι ο Ντάνος, ήταν πολύ προσγειωμένος, με στόχο, αγαπητός από το κοινό. Όλοι θα θέλαμε να έχουμε μία αντίστοιχη πορεία».

Τέλος, σχετικά με την προσωπική της ζωή η 22χρονη αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση και πως ο αγαπημένος της μένει στην Κρήτη.

«Αφήνω έναν έρωτα πίσω στην Κρήτη, είμαστε καλά, με στηρίζει και είναι δίπλα μου σε όλο αυτό, με καταλαβαίνει και χαίρομαι για αυτό».

Διαβάστε ακόμη: