Ο Ζοάο Φέλιξ ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, όπου η Μπαρτσελόνα πέρασε εύκολα από το «Γουάντα Μετροπολιτάνο», επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 3-0 των «ροχιμπλάνκος».

Ο Ζοάο Φέλιξ σημείωσε ένα τέρμα στη νίκη των Καταλανών, αλλά γενικότερα ήταν από αυτούς που δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην άμυνα της πρώην ομάδας του.

Ο Ζοάο Φέλιξ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης άκουσε πολλές φορές αποδοκιμασίες από τον κόσμο των Μαδριλένων. Γι’ αυτό τον λόγο και εκείνος, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, με δηλώσεις του ήθελε να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα λεγόμενά του και να επισημάνει ότι υπάρχουν πολλά που έχουν συμβεί «πίσω από κλειστές πόρτες» που ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει και θα έπρεπε να ξέρει πριν τον κρίνει τόσο αυστηρά.

Μάλιστα, επισήμανε ότι, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, παραμένει πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας με τους πιο πολλούς μία πάρα πολύ καλή σχέση και βρίσκεται σε επικοινωνία. Κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο λέει πολλά!

«Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχουν ιδέα τι έχει συμβεί, μεταξύ εμένα και της ομάδας. Δεν γνωρίζουν τι μου έχει κάνει η διοίκηση την εποχή που ήμουν ακόμη παίκτης του συλλόγου. Μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονται και να μπω στη θέση τους. Ωστόσο, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ ο κακός της υπόθεσης.

Ακόμη και η σχέση μου με τους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν και παραμένει πολύ καλή. Οπότε καλύτερα θα πρέπει να σκέφτονται όλους τους παράγοντες που με ώθησαν να πάρω μία απόφαση», τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμη: