Ο ένας και μοναδικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να μην απασχολεί πλέον με τα κατορθώματά του εντός των γηπέδων, όμως στις δηλώσεις του είναι πάντα εύστοχος και ξέρει να προκαλεί ενδιαφέρον.

Ο Σουηδός εδώ και μερικούς μήνες είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μίλαν. Κάτι που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να μιλάει με τους παίκτες του συλλόγου. Είτε αυτούς που πρόκειται να έρθουν, είτε αυτούς που είναι ήδη εκεί. Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Μιλανέζων είναι ο Άλβαρο Μοράτα.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν εκείνος που έπρεπε να παραστεί στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τον Ισπανό στράικερ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο «Ίμπρα» ακόμη και έτσι κατάφερε να κλέψει την παράσταση με όλα όσα είπε και έκανε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του με τον Μοράτα να γελάει με την ψυχή του για το σχόλιο του παλαίμαχου στράικερ όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση και τους παίκτες που έχει στο ρόστερ της η Μίλαν! Απλά ο Ζλάταν είναι ένας και μοναδικός και δεν πρέπει να αλλάξει. Ούτε τώρα.

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είπε μεταξύ άλλων κατά την παρουσίαση του Άλβαρο Μοράτα:

«Επίσης σε αυτό το σημείο πρέπει να πω ότι ο Μοράτα είναι πολύ ωραίος. Πολύ όμορφος. Όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι παίκτες της Μίλαν. Είναι όμορφοι!

Απλά ο Πάβλοβιτς θα πρέπει να αφήσει λίγο το μαλλί του να μεγαλώσει για να μπει και αυτός σε αυτή τη λίστα. Να είναι μαζί με τους ωραίους της Μίλαν», τα λόγια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έκανε τον Άλβαρο Μοράτα να γελάσει με όλα όσα έλεγε!

Διαβάστε ακόμη: