Στο φημισμένο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο έδωσε το παρόν το τοπ μόντελ, Ζιζέλ, και έγινε πλουσιότερη κατά δύο εκατομμύρια δολάρια. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει η Βραζιλιάνα καλλονή ήταν να φορέσει ένα μπλουζάκι με τη διαφήμιση μιας μπύρας.

Σε μια σχολή της σάμπα που είχε χρόνια να κερδίσει έδωσαν οι κριτές το πρώτο βραβείο για την παρέλαση στο σαμπαδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το άρμα και οι καρναβαλιστές της σχολής είχαν ως θέμα τον Βραζιλιάνο ληστή Λαμπιάο που σαν άλλος «Ρομπέν των Δασών» έκλεβε από τους πλούσιους και μοίραζε στους φτωχούς στις αρχές του 20ου αιώνα.

Όμως το καρναβάλι δεν τελείωσε. Συνεχίζεται με ξέφρενους ρυθμούς στους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Κερδισμένη από το διασημότερο καρναβάλι του κόσμου, είναι και το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο, η Ζιζέλ.

Το τοπ μόντελ πήγε στο σαμπαδρόμιο για τρεις ώρες, χόρεψε, φωτογραφήθηκε και έβγαλε σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ, διαφημίζοντας μια μπύρα. Η Ζιζέλ δεν χρειάστηκε να κάνει δηλώσεις. Φορούσε ένα μαύρο τοπ με την ονομασία της μπύρας.

Η εταιρεία της είχε ζητήσει επίσης να πιει μπίρα, όμως εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν πίνει αλκοόλ και έτσι φόρεσε μόνο το μπλουζάκι παίρνοντας για την εμφάνισή της περίπου έντεκα χιλιάδες ευρώ το λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα