Η Αλ Νασρ συνεχίζει την αναζήτηση του προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Ρούντι Γκαρσία πριν λίγες μέρες. Ο Γάλλος τεχνικός απολύθηκε πληρώνοντας τη μέτρια εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα που αν συνεχιστεί θα κοστίσει την απώλεια του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Τα τελευταία 24ωρα σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας η Αλ Νασρ κάνει προσπάθεια να έρθει σε συμφωνία με ένα λαμπερό όνομα για τον πάγκο της. Τα φώτα σύμφωνα πάντα με τους Σαουδάραβες έχουν πέσει στην περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο 50χρονος προπονητής παραμένει χωρίς δουλειά από το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποχώρησε για δεύτερη φορά στην καριέρα του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για να καταφέρουν να τον πείσουν να υπογράψει, η διοίκηση της Αλ Νασρ του υπόσχεται πως θα τον καλύψει με χρυσάφι. Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση που φημολογείται πως έχει πέσει στο τραπέζι αγγίζει τα 120 εκατομμύρια ευρώ. Η Αλ Νασρ προσφέρει στον Γάλλο προπονητή διετές συμβόλαιο με παροχές που δεν έχει ξαναδεί ποτέ κανένας άλλος συνάδελφός του. Μέσα σε αυτά ο «Ζιζού» θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλει να έχει στην ομάδα του έναν προπονητή με κύρος. Ο Ζιντάν είναι ο άνθρωπος που μπορεί χωρίς ουσιαστικά να κάνει τίποτα να κερδίσει τον σεβασμό όλων. Ο 50χρονος προπονητής μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει. Ίσως περιμένει το καλοκαίρι και μια καλύτερη πρόταση για να επιστρέψει στη δράση.

Διαβάστε περισσότερα