Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την πορεία του First Dates, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν μιλάει πια με τη Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής γνωριμιών αρχικά, ανέφερε: «Για μένα δεν τελειώνει ακόμα η σεζόν. Το First Dates συνεχίζει. Μακάρι να το δούμε και από Σεπτέμβρη, δεν έχω ρωτήσει. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να κάνω ραντεβού για του χρόνου, ακόμα τρέχει η χρονιά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο GNTM. «Έχω να πω ότι το GNTM είναι μια εκπομπή που έχω λατρέψει και μακάρι να επιστρέψει, γιατί μου λείπει ως τηλεθεάτρια. Δεν έχω τη μαγική μπάλα να προβλέψω το μέλλον», ανέφερε.

Όσο για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά και τον λόγο που ούτε καν μίλησαν, δήλωσε: «Δεν μιλήσαμε με τη Βίκυ. Συμβαίνει, είναι αμελητέας σημασίας. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σοβαροί, γυναίκες, δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον, μπορούμε και οφείλουμε να μην μιλάμε με κάποιον».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν με στενοχωρεί καθόλου, μπορώ να επιλέξω ποιους ανθρώπους έχω μαζί μου. Με την Ηλιάνα μιλάμε, μου αρέσει πάρα πολύ στο Shopping Star, μακάρι να συνεχίσει, της πάει πάρα πολύ».

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Είναι αστείο που το προφυλακτικό δεν διδάσκεται στο σχολείο

Διαβάστε ακόμη