Οι υποψίες των γονιών, των λοιπών συγγενών και των φίλων της Γκάμπι Πετίτο επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο καθώς όπως ανακοίνωσε το FBI, η σορός που βρέθηκε ανήκει στην 22χρονη που είχε εξαφανιστεί.

Τραγικός είναι ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής Γκάμπι, καθώς η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε, επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που βρέθηκε την Κυριακή, ανήκει στη νεαρή γυναίκα.

«Ο ιατροδικαστής του Τέτον Κάουντι, Μπρεντ Μπλου επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα είναι εκείνα της Γκαμπριέλε Βενόρα Πετίτο, με ημερομηνία γέννησης 19 Μαρτίου 1999», ανακοίνωσε στο Twitter το γραφείο του FBI στο Ντένβερ.

Ανθρωποκτονία «βλέπει» ο ιατροδικαστής

«Η αρχική απόφαση του ιατροδικαστή για τον τρόπο θανάτου είναι ανθρωποκτονία» ανέφερε το FBI. «Η αιτία θανάτου παραμένει εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων της νεκροψίας».

Η σορός εντοπίστηκε σε σε ένα απομακρυσμένο σημείο ενός εθνικού δάσους του Γουαϊόμινγκ. «Το FBI και οι συνεργάτες μας παραμένουν αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουν πως οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος ή συνένοχος στο θάνατο της Γκάμπι Πετίτο, θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του» ανέφερε ο Μάικλ Σνάιντερ, Ειδικός Αντιπρόσωπος του FBI στο Ντένβερ.

«Όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο του κου Λόντρι σε αυτό το θέμα ή την τρέχουσα τοποθεσία του, ας επικοινωνήσει με το FBI», συμπλήρωσε.

Πάντως, σε ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του Μπράιν Λόντρι έχουν επιδοθεί οι Αρχές στις ΗΠΑ, μετά την εξαφάνισή του, την ώρα που η σύντροφός του Γκάμπι Πετίτο, βρέθηκε δολοφονημένη, πιθανότατα από εκείνον.

Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον αρραβωνιαστικό της Πετίτο

Στις 12 Αυγούστου, υπάρχουν μαρτυρίες ότι ξέσπασε ένταση μεταξύ του ζευγαριού. Μάλιστα, μάρτυρας ανέφερε ότι τους είδε να τσακώνονται και ενημερώθηκε η αστυνομία της Γιούτα, η οποία προέβη σε έλεγχο. Η Πετίτο, σύμφωνα με τη «New York Post», είπε στους αστυνομικούς ότι έπασχε από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και άγχος και παραδέχτηκε ότι μάλωναν με τον φίλο της.

Στο φως, εντωμεταξύ, έρχονται περισσότερες λεπτομέρειες για την προβληματική σχέση του ζευγαριού. Μιλώντας στην εφημερίδα, η 38χρονη Τζέσικα Σουλτς είπε ότι έχει επικοινωνήσει με το FBI σχετικά με όσα γνωρίζει.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ένας πράκτορας του FBI είπε πως οι πληροφορίες που τους έδωσε, τους βοήθησαν να εντοπίσουν το πτώμα της Γκάμπι Πετίτο. «Τα καταφέραμε! Είχαμε δίκιο και τους οδηγήσαμε στη σωστή κατεύθυνση. Βέβαια, δεν είναι κάτι για το οποίο σου αρέσει που είχες δίκιο».

Είναι εκείνη που συζήτησε για το θέμα στο TikTok και αργότερα μίλησε στην εφημερίδα San Fransisco Chronicle για αυτό. Πρόκειται για γραφίστρια που κατασκήνωνε με φίλους και είπε ότι παρατήρησε ένα βαν στις 26 και στις 27 Αυγούστου.

Είδε επίσης, έναν λευκό νεαρό άνδρα που πιστεύει ότι ήταν ο Λόντρι. «Ξέρεις, όταν είσαι στη μέση του πουθενά, παρατηρείς ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια από φόβο» είπε στην εφημερίδα.

Ένα άλλο ζευγάρι από τη Λουιζιάνα που έκανε διακοπές στο Τζάκσον του Γουαϊόμινγκ, τον περασμένο μήνα, είπε ότι είδε ένα περιστατικό που αφορούσε την Γκάμπι Πετίτο και τον Μπράιαν Λόντρι σε ένα εστιατόριο, σε μία μάλιστα από τις τελευταίες εμφανίσεις της 22χρονης πριν από το θάνατό της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε στη Φλόριντα, στο σπίτι που έμενε με την Γκάμπι Πετίτο, με το βαν με το οποίο επί δύο μήνες όργωσαν την Αμερική, και αρνήθηκε να μιλήσει στις Αρχές για την αγνοούμενη φίλη του, με την οικογένεια της Πετίτο να ήταν εξοργισμένη και σε απόγνωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «New York Post».

«Βρίσκονται στο σημείο που η απόγνωση γίνεται θυμός», είχε δηλώσει ο δικηγόρος της οικογένειας της Πετίτο, Ρίτσαρντ Στάφορντ. «Ξέρουν ότι ο Μπράιαν Λόουντρι και η οικογένειά του γνωρίζουν πού είναι η κόρη τους και δεν μιλούν. Αυτό είναι εκνευριστικό».

Τα ίχνη της νεαρής κοπέλας χάθηκαν στα τέλη Αυγούστου. Ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε στο σπίτι τους στη Φλόριντα χωρίς αυτήν, την 1η Σεπτεμβρίου. Εκτοτε είχε δικηγόρο και αρνούνταν να συνεργαστεί με την Αστυνομία, ενώ οι γονείς του έδιωξαν τους ντετέκτιβ από το σπίτι τους στο Βόρειο Πορτ της Φλόριντα, όπου ζούσε το νεαρό ζευγάρι.

Η εξαφάνιση της Πετίτο δηλώθηκε από τη μητέρα της στις 11 Σεπτεμβρίου ενώ λίγες ημέρες αργότερα «εξαφανίστηκε» και ο αρραβωνιαστικός της.