Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει πως και φέτος δε θέλει να παίξει και να δώσει δικαιώματα προκειμένου κάποια ομάδα να την αμφισβητήσει. Κόντρα στην Μπόχουμ οι γηπεδούχοι ήταν υπερηχητικοί και κατάφεραν να στήσουν ένα πραγματικό πάρτι και να πάρουν τη νίκη με 7-0.

Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε και πολλά, καθώς το σκορ τα μαρτυράει όλα από μόνο του. Ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 17΄μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σανέ. Δέκα λεπτά μετά (27’) ο Σανέ σέρβιρε στον Κίμιχ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη μεταβίβαση κι έκανε το 2-0. Η Μπάγερν δε φρέναρε και στο 32’ ο Γκνάμπρι έπειτα από ασίστ του Μίλερ έκανε το 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου το διαμόρφωσε στο 43’ με αυτογκόλ ο Λαμπρόπουλος. Τέσσερα γκολ για την Μπάγερν, η οποία έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της φετινής Βundesliga. Στο δεύτερο μέρος και στο 61’ ήταν η σειρά του Λεβαντόφσκι να σκοράρει, κάνοντας το 5-0.

Η Μπάγερν ήταν πραγματικά ασταμάτητη και στο 65’ ο Γκορέτσκα σέρβιρε στον Κίμιχ, ο οποίος έκανε το 6-0 και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 79’ ο Τσούπο-Μοτίνγκ, ο οποίος χρειάστηκε έντεκα λεπτά προκειμένου να βρει δίχτυα.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:    

Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 1-0

Αρμίνια – Μπίλεφελντ – Χόφενχαϊμ 0-0

Μάιντζ – Φράιμπουργκ 0-0

Μπάγερν Μονάχου – Μπόχουμ 7-0