Αυτό το καλοκαίρι δεν μας άφησε να πλήξουμε, τουλάχιστον στο μεταγραφικό παζάρι. Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα στην Παρί ήταν το κορυφαίο γεγονός, όπως επίσης και η μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος από τη Ρεάλ Μαδρίτης επίσης στην Παρί.

Η επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι και τόσων άλλων μεταγραφών. Όμως στο φινάλε της περιόδου φαίνεται ότι ενεργοποιείται ακόμα μία «βόμβα», που δεν είναι άλλη από την επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου!

Σύμφωνα λοιπόν με το «Sky Sports», ο Πολωνός επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου αφού έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τους Βαυαρούς, θέλει μια νέα πρόκληση για την καριέρα του. Το συμβόλαιό του ωστόσο λήγει το καλοκαίρι του 2023 και οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν θα τον αφήσουν τόσο εύκολα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Sky Sports», η Μπάγερν θέλει 117 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει και μένει τώρα να δούμε ποιες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν αυτό το ποσό. Γιατί ενδιαφερόμενοι θα υπάρχουν πολλοί.