Ο υπεύθυνος ενός καταστήματος της αλυσίδας εστιατορίων fast food Arby φέρεται να ούρησε μέσα στο μείγμα μιλκσέικ για τη δική του «σεξουαλική ικανοποίηση», τουλάχιστον δύο φορές, είπαν οι αστυνομικοί.

Ο Στίβεν Σαρπ, ο οποίος ερευνήθηκε για παιδική πορνογραφία, παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι του άρεσε να «ανακουφίζεται» από το μείγμα milkshake του εστιατορίου, ενώ εργαζόταν ως νυχτερινός μάνατζερ στο Βανκούβερ της Ουάσιγκτον, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο μάνατζερ του Arby συνελήφθη από την αστυνομία του Βανκούβερ και ομολόγησε ότι κατέβαζε και διένειμε παιδική πορνογραφία και ότι είχε σεξουαλικό ενδιαφέρον για παιδιά στις 10 Μαΐου.

Οι αστυνομικοί εκτέλεσαν ένταλμα έρευνας και αποκάλυψαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών καθώς και το βίντεο με τα ούρα στις ψηφιακές συσκευές του.

Κατέβασε το ενοχλητικό περιεχόμενο εντός της αλυσίδας εστιατορίου τουλάχιστον μία φορά, είπε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τυχόν άτυχους πελάτες που αγόρασαν και ήπιαν τα μολυσμένα με ούρα ροφήματα.

Η αστυνομία του Βανκούβερ ζητά από όποιον αγόρασε ένα milkshake από το Arby’s στο 221 Northeast 104th Ave. στις 30 Οκτωβρίου ή στις 31 Οκτωβρίου και έχει απόδειξη να επικοινωνήσει μαζί τους.

Κανένας άλλος υπάλληλος του Arby δεν γνώριζε για το φετίχ του υπευθύνου, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο Σαρπ κατηγορήθηκε για τέσσερις κατηγορίες κατοχής απεικονίσεων ανηλίκων που εμπλέκονται σε ρητή σεξουαλική συμπεριφορά, τέσσερις κατηγορίες για δοσοληψίες απεικονίσεων ανηλίκων που εμπλέκονται σε σαφή σεξουαλική συμπεριφορά και επίθεση.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά το αρχείο παράνομων βίντεο και εικόνων στις συσκευές του Σαρπ.