Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται η Ρόδος εξαιτίας ενός περιστατικού ανάμεσα σε έναν υπαστυνόμο και τον διευθυντή της αστυνομίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Υπαστυνόμος Β’ που υπηρετεί ως γραμματέας στο ΑΤ Ρόδου, εμβόλισε με το φορτηγό – αυτοκίνητό του το αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, κ. Μιχάλη Καληωράκη, ενώ στην συνέχεια κατέβηκε από το όχημά του κι άρχισε να το σπάσει με βαριοπούλα.

Στην συνέχεια, ο υπαστυνόμος συνελήφθη και στο εξής θα διενεργηθούν τα δέοντα.

Βίντεο από την στιγμή που ο υπαστυνόμος καταστρέφει το αυτοκίνητο του διευθυντή της αστυνομίας:

Όλα συνέβησαν περίπου στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 23 Μαΐου, έξω από τα γραφεία της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αφορμή για την επίθεση υπήρξε ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα. Ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή και τον υφιστάμενό του, υπήρχε, τα τελευταία χρόνια, έντονη υπηρεσιακή διαμάχη, γεγονός που μάλιστα ανάγκασε τον Αστυνομικό Διευθυντή πρόσφατα να κινήσει διαδικασία ψυχιατρικής έρευνας σε βάρος του δεύτερου.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο υπαστυνόμος φαίνεται ότι εξοργίστηκε ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να αντιδράσει κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Υπαστυνόμος βανδάλισε το αυτοκίνητο του διευθυντή αστυνομίας (ΦΩΤΟ + vid)

Ο υπαστυνόμος εμβόλισε με το αυτοκίνητό του το αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, κ. Μιχάλη Καληωράκη, και στην συνέχεια άρχισε να το σπάσει με βαριοπούλα.

Παρόλα αυτά, το περιστατικό φαίνεται πως δεν τελείωσε εκεί και είχε και συνέχεια.

Όπως μεταδίδει η rodiaki.gr, τα γεγονότα θα μπορούσαν να εξελιχθούν ακόμα χειρότερα. Μετά τις ζημιές που προξένησε στο υπηρεσιακό όχημα του διευθυντή του, ο αστυνομικός ανέβηκε στον πρώτο όροφο της αστυνομικής διεύθυνσης, εκεί όπου βρίσκεται το γραφείο του αστυνομικού διευθυντή Μιχάλη Καληωράκη.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν στην εισαγγελέα άλλοι δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο κτίριο, ο υπαστυνόμος ήταν ανεξέλεγκτος και είχε βίαιη συμπεριφορά. Έβριζε και απειλούσε τον αστυνομικό διευθυντή, και στη συνέχεια έσπασε το τζάμι εισόδου του γραφείου του, κρατώντας στα χέρια του την ίδια βαριοπούλα, μπήκε στο γραφείο και προκάλεσε επίσης ζημιές.

Όταν ακινητοποιήθηκε ο δράστης από τους συναδέλφους του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του το υπηρεσιακό του περίστροφο το οποίο και είχε μία σφαίρα μέσα στη θαλάμη.