Το χθεσινοβραδινό «Your Face Sounds Familiar» είχε άρωμα Eurοvision και οι καλλιτέχνες μεταμφιέστηκαν σε προσωπικότητες και συμμετοχές που άφησαν το στίγμα τους στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό.

Το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές παρακολούθησαν λοιπόν, ακόμη ένα απολαυστικό επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar – All Star» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το show μεταμορφώσεων κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις με τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν τις προηγούμενες σεζόν να δίνουν ξανά τον καλύτερό τους εαυτό και να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές.

Το «Your Face Sounds Familiar» επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής, 9 Μαΐου, στις 21:00 με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Eurovision. Οι συμμετέχοντες στο φιλανθρωπικό σόου του ANT1 μετέφεραν στη σκηνή του σόου εμφανίσεις που έχουν αφήσει εποχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής. Για αυτό και το επεισόδιο αυτό ήταν αρκετά ξεχωριστό.

https://www.youtube.com/watch?v=I_W_j0C0K9s&t=1s

Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια. Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, υπήρξε ένας επιπλέον κριτής, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στη Eurovision και το όνομά του είναι συνυφασμένο με τον θεσμό.

Στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» εμφανίστηκε και η Στεφανία Λυμπερακάκη, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision,. Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη,  Ίαν Στρατής και Λευτέρης Ελευθερίου κατάφεραν να διασκεδάσουν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή.

Μάλιστα, οι εμφανίσεις ήταν ως εξής:

  • Θανάσης Αλευράς – Ελένη Φουρέιρα (Dancing Lasha Tumbai – Switch Song) – ΙΣΡΑΗΛ (2019)
  • Κρατερός Κατσούλης – Brotherhood Of Man (Save Your Kisses For Me) – ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (1976)
  • Λευτέρης Ελευθερίου – Stereo Mike (Watch My Dance) – ΕΛΛΑΔΑ (2011)
  • Ησαΐας Ματιάμπα – Σοφία Βόσσου (Άνοιξη) – ΕΛΛΑΔΑ (1991)
  • Ίαν Στρατής – Mans Zelmerlow (Heroes) – ΣΟΥΗΔΙΑ (2015)
  • Μπέττυ Μαγγίρα – Τάμτα (Replay) – ΚΥΠΡΟΣ (2019)
  • Ματθίλδη Μαγγίρα – Izhar Cohen (Abanibi) – ΙΣΡΑΗΛ (1978)
  • Κατερίνα Στικούδη – Hadise (Dum Tek Tek) – ΤΟΥΡΚΙΑ (2009)
  • Τάνια Μπρεάζου – Mahmood (Soldi) – ΙΤΑΛΙΑ (2019)

Στο τέλος του επεισοδίου, η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε ποιος είναι ο νικητής της βραδιάς. Έτσι, μετά την ψηφοφορία των κριτών, των καλλιτεχνών και του κοινού νικήτρια του επεισοδίου αναδείχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα που έκανε την Τάμτα.

https://www.youtube.com/watch?v=SwAdGBHvFsc

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.