Φήμες λένε ότι ο Harry Styles έχει καινούργιο κορίτσι και εμείς δεν έχουμε λόγο να μην τις πιστέψουμε. Και επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, τα αγγλικά ταμπλόιντ έχουν πάει το θέμα ένα βήμα παρακάτω, διότι έχουν ήδη ανακαλύψει ποια είναι. Η Yan Yan Chan, μοντέλο από την Αυστραλία, λέγεται ότι είναι το κορίτσι με το οποίο βγαίνει αυτήν την περίοδο ο 29χρονος Βρετανός. Όλα αυτά λίγο μόλις διάστημα μετά το χωρισμό του από την Olivia Wilde.

Ποια είναι η Yan Yan Chan 

Η Yan Yan Chan είναι 28 ετών και γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1994 στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας. Είναι περισσότερο γνωστή για το blog μόδας που διατηρεί και φυσικά, το μόντελινγκ. Μετακόμισε μικρή στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και σήμερα η περιουσία της φέρεται να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το Instagram feed της Yan Yan Chan είναι γεμάτο από φωτογραφίες με τις δημιουργίες της, ενώ στο Instagram διαθέτει πάνω από 218.000 ακολούθους. Εκτός από μοντέλο, η Yan Yan Chan είναι επίσης μια επιτυχημένη blogger. Ξεκίνησε όταν ήταν 16 ετών και ισχυρίζεται ότι η βάση των fans της αυξήθηκε οργανικά. Από τότε έχει εξελιχθεί σε δημοφιλή influencer με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Στο μεταξύ, μόλις πριν από μερικούς μήνες, ήταν που ο Harry Styles χώρισε από την προηγούμενη σύντροφό του, Olivia Wilde. Σχεδόν αμέσως προέκυψαν οι φήμες για τη νέα του σύντροφο, αφού εθεάθησαν μαζί στο Byron Bay της Αυστραλίας. Το ζευγάρι ακολουθεί ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το 2020.

Η Yan Yan Chan είναι φίλη με την Georgia Fowler, η οποία έβγαινε με τον Harry Styles το 2015 και λέγεται πως ήταν η έμπνευση πίσω από το τραγούδι Kiwi του Harry Styles. Αυτή και η Yan Yan Chan έχουν συνεργαστεί σε μια φωτογράφιση μοντέλων το 2021.

Οι φήμες για το ειδύλλιο της Yan Yan Chan και του Harry Styles πυροδοτήθηκαν για πρώτη φορά όταν εκείνη παρακολούθησε το σόου του στο Σίδνεϊ, από μάλλον προνομιακή θέση. Η Daily Mail Australia ανέφερε ότι η ιστορία μεταξύ τους ξεκίνησε όταν εκείνος άρχισε να της στέλνει από το πουθενά μηνύματα στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα