Για τις τελευταίες αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκας για το Γιώργο Κιμούλη, οτι την έχει βρίσει και κλωτσήσει μίλησε η γνωστή ηθοποιός, Χρυσούλα Διαβάτη.

«Δεν την ξέρω την κυρία αυτή, τον Κιμούλη τον ξέρω», ήταν η πρώτη ατάκα της ηθοποιού όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του fthis.gr για την άποψή της για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα προς το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη για λεκτική και σωματική κακοποίηση, ενώ αμέσως μετά αναρωτήθηκε:

«Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην Αστυνομία; Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν το κατήγγειλε τότε αφού την κλώτσησε;» είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Ερωτώμενη για το πώς σχολιάζει το γεγονός η ηθοποιός απάντησε «Άμα δεν είμαι μπροστά τι να πω; Μου κάνει εντύπωση. Όταν συμβαίνει κάτι το λες εκείνη την ώρα ή τον πλακώνεις στο ξύλο. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου».

Χρυσούλα Διαβάτη: Τον Κιμούλη τον ξέρω!

Σε συνέχεια ερωτήσεων, η Χρυσούλα Διαβάτη είπε ότι τον Γιώργο Κιμούλη τον ξέρει, έχει συνεργαστεί μαζί του όταν αυτός ήταν μικρότερος. Όταν ρωτήθηκε αν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τη σεβόταν, η Χρυσούλα Διαβάτη απάντησε ότι «Πιστεύω ότι εσύ ο ίδιος κάνεις τους άλλους να σε σέβονται ή να μη σε σέβονται. Εγώ απολάμβανα το προνόμιο του σεβασμού από τότε που ήμουν κοριτσάκι».

Και συνέχισε τονίζοντας ότι η ίδια δεν έχει βιώσει περιστατικά βίας στη δουλειά της.

«Δεν είχα μόνο καλές συνεργασίες, μπορεί να ήταν και κακές στον μισό αιώνα που είμαι στο θέατρο, αλλά εγώ δεν είχα προβλήματα. Περιστατικά βίας απέναντί μου δεν υπήρξαν ποτέ. Μία φορά που κάποιος συνάδερφος δε μου φέρθηκε καλά στη σκηνή, τον βούτηξα όταν βγήκαμε έξω… Και τώρα ασχολούμαστε με τα διάφορα, να μην πω τι… Δεν είναι αυτό που λένε και το αυτό χτενίζεται; Και εσείς που ασχολείστε… Εγώ τους δημοσιογράφους δεν τους γουστάρω, βρήκαν τώρα «κρέας» και κόβουν σάρκες. Αυτές είναι προσωπικές διαφορές. Δεν μπορώ να ξέρω τι έκανε στον συνάδερφο η κυρία. Είναι και θέμα ο καθένας πώς θέλει να προβάλλει τον εαυτό του. Τότε γινόμασταν ηθοποιοί γιατί λατρεύαμε αυτή τη δουλειά και θέλαμε να γίνουμε σπουδαίοι. Δεν μας ενδιέφεραν τα εξώφυλλα, δεν υπήρχαν κιόλας τότε. Αυτά ήταν για τους σταρ του κινηματογράφου και όχι για μας του θεάτρου. Τώρα είναι μια άλλη μόδα, επειδή στον χώρο μας έχει καταργηθεί και η άδεια, ο καθένας μπαίνει και τα μανεκέν και ό,τι θέλεις μπαίνει και τα από τηλεπαιχνίδια. Δεν είναι κατοχυρωμένο το επάγγελμα. Αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν στον χώρο για την προβολή τους».

«Δεν την ξέρω την κυρία»

Με αφορμή τα τελευταία σχόλια της ηθοποιού ο δημοσιογράφος υπογράμισσε ότι η Ζέτα Δούκα είναι επαγγελματίας ηθοποιός και η κ. Χρυσούλα Διαβάτη απάντησε ότι δεν την ξέρει.

«Δεν την ξέρω την κυρία. Δεν την ξέρω, πειράζει; Μπράβο της και λυπάμαι… Ίσως την ξέρω αλλά δεν έχω συνεργαστεί και δεν μπορώ να ξέρω τι διαφορές είχε με τον Κιμούλη. Δεν μπορώ να ξέρω, τα ξέρουν εκείνοι οι δύο. Αυτά τα λύνεις εκείνη τη στιγμή, τα θέματα. Δεν μπορεί να σε κλωτσήσει ο άλλος έτσι και εσύ να το φας… Αυτό πάλι γιατί; Τον φοβόταν; Ήταν μικροσκοπική και ήταν ψηλός αυτός;»

Ενώ τέλος συμπλήρωσε «Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρισκόταν ο καθένας εκείνη τη στιγμή, ούτε εσείς ξέρετε και δεν μπορείτε να υποστηρίζετε καμία άποψη», εννοώντας τους δημοσιογράφους.

Δείτε εδώ ποιοι άλλοι επώνυμοι βγήκαν και μίλησαν για το Γιώργο Κιμούλη

Τσουνάμι καταγγελιών για τον Γιώργο Κιμούλη