Τσουνάμι από καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη. Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για άσχημη μεταχείριση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Οι μαρτυρίες έχουν πάρει μορφή  χιονοστιβάδας και δείχνουν να συγκεντρώνονται με επικίνδυνο ρυθμό γύρω από τον ηθοποιό. Ο ίδιος με δηλώσεις του τα αρνείται όλα και ετοιμάζει ήδη αγωγές κατά των συκοφαντικών όπως αναφέρει σχολίων.

Μετά τη Ζέτα Δούκα, αλλά και τον ηθοποιό Φάνη Παυλόπουλο, σειρά στις καταγγελίες κατά του Κιμούλη πήρε ακόμα μια γνωστή ηθοποιός. Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Instagram κατήγγειλε τον διάσημο ηθοποιό για εργασιακό εκφοβισμό.

Πως ξεκίνησε το τσουνάμι καταγγελιών κατά του Γιώργου Κιμούλη

Ζέτα Δούκα

Ζέτα Δούκα: Ο Κιμούλης με έβριζε και με κλώτσησε - Parallaxi Magazine

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε για το Γιώργο Κιμούλη, ότι την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

«Ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο μια γνώση που μου έκανε καλό» είπε η Ζέτα Δούκα μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τα όσα μοιράστηκε σχετικά με την υγεία της και τα διατροφικά προβλήματα που είχε, ενώ μίλησε για τα γεγονότα που βρίσκονται στο επίκεντρο των ημερών μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση.

Φάνης Παυλόπουλος

καταγγελίες κιμούλη

Λίγη ώρα μετά, ο ηθοποιός Φάνης Παυλόπουλος μίλησε για τη δική του εμπειρία στη σχολή του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, κάνοντας λόγο, σε ανάρτησή του, για «3 χρόνια με φόβο, κατάχρηση εξουσίας, ταπείνωση, μισογυνισμό, χειραγώγηση, εκμετάλλευση, κλάματα, δουλοπρέπεια, τοξικότητα, ψυχολογική βία, τσακωμούς».

Αναλυτικά, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε:

«20 χρόνια μετά. 3 χρόνια στη σχολή του. 3 χρόνια με φόβο, κατάχρηση εξουσίας, ταπείνωση, μισογυνισμό, χειραγώγηση, εκμετάλλευση, κλάματα, δουλοπρέπεια, τοξικότητα, ψυχολογική βία, τσακωμούς.

Διέλυσε ένα ολόκληρο έτος, φιλίες, κατέστρεψε προσωπικότητες, γιατί έτσι γούσταρε και γιατί μπορούσε.

Την τελευταία ώρα μιλάω με συμφοιτητές που κλαίνε με λυγμούς γιατί θυμήθηκαν τι ζούσαμε αυτά τα χρόνια στη σχολή του.

Σήμερα συνειδητοποίησα γιατί, όταν κάποιοι με ρωτάνε σε ποια δραματική σχολή να δώσουν εξετάσεις, δίνω πάντα την ίδια απάντηση. “Σε καμία”»

Κατερίνα Γερονικολού

Κατερίνα Γερονικολού καταγελιες κιμούλη

 

«Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη ‘συνεργασία’ μας» ανέφερε η ηθοποιός ενώ παρέθεσε την αφίσα από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή» όπου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Παράλληλα, προσθέτει πως τώρα νιώθει καλά για να μιλήσει, καθώς δεν είναι τόσο μικρή ώστε να φοβάται τον ίσκιο της, «ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου».

Τέλος ευχαρίστησε τη Ζέτα Δούκα που έκανε την αρχή με τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη «Ζέτα Δούκα, σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στις καταγγελίες

Κιμούλης στο MEGA : Δεν αποσύρω τη μήνυση, ούτε αν ζητήσει συγγνώμη η Ζ. Δούκα

Θυμωμένος με τις καταγγελίες ο Γιώργος Κιμούλης

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά στεναχωρήθηκα, τώρα έχω θυμώσει πολύ» είπε ο ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας για τις καταγγελίες αποκλειστικά στο MEGA. «Ούτε για αστείο δεν κλώτσησα τη Ζέτα Δούκα» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση» συμπλήρωσε, ενώ υπογράμμισε ότι ακόμα και αν ανασκευάσει τις δηλώσεις της η ηθοποιός και ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να την αποσύρει.

Το ζήτημα με τις καταγγελίες είναι προσωπικό

«Καταρχάς δεν κατάλαβα τι έγινε την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου» είπε ο κ. Κιμούλης και εξήγησε πως «η παράσταση κράτησε μέχρι το Πάσχα και υπάρχουν και φωτογραφίες από την κοπή της πίτας ένα μήνα μετά, όπου είμαστε όλοι μια χαρά».

Ακόμα, μιλώντας για εκείνη την παράσταση είπε πως κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήταν νέος ώστε να φοβάται μην του καταστρέψει την καριέρα ο κακός θιασάρχης, είπε αναφερόμενος στο πρόσωπό του.

«Το ζήτημα είναι προσωπικό, αφορά εμένα και εκείνη»

Στη συνέχεια έκανε λόγο για εργατική διαφωνία, η οποία λύνεται όταν κάποιος πάει στον εργοδότη και πει «ο τάδε μου φέρεται άσχημα και σε παρακαλώ πολύ αν δεν σταματήσει θα πάω στην επιθεώρηση εργασίας».

«Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό είναι προσωπικό. Αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της» είπε σε άλλο σημείο.

«Απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου»

Μάλιστα, συνέδεσε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, με τα όσα αποκάλυψε προ ημερών η Σοφία Μπεκατώρου, για τον βιασμό της, όταν ήταν 21 ετών, μια κίνηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και καταγγελιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κίνηση της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγαίνει οποιοδήποτε βγαίνει και είναι θυμωμένος να περιγράφει μετά από 13 χρόνια να υπερβάλει, να μιλάει για ψευδή γεγονότα τα οποία στο μέλλον θα τα πάρει πίσω» είπε.

Η συνέχεια με τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη …στα δικαστήρια

Ακόμα, αρνήθηκε, πέρα από τις κλωτσιές και τις ύβρεις προς τη Ζέτα Δούκα. «Φαντάζεστε ο καθένας να βγει σε 13 χρόνια και να πει με κοίταξε στραβά ο τάδε» διερωτήθηκε στη συνέχεια. Όπως φαίνεται η συνέχεια για αυτό το νέο καταιγισμό καταγγελιών θα δοθεί στην δικαιοσύνη

Δείτε εδώ τι είπε η Χρυσούλα Διαβάτη για τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη

https://radar.gr/article/66841/xrysoyla-diavati-gia-doyka-kimoyli-den-einai-ayto-poy-lene-kai-to-ayto-xtenizetai