Ο Χουάν Κάλα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε για πρώτη φορά ύστερα από τις κατηγορίες του Μουκτάρ Ντιακαμπί, ότι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό στο πρόσφατο παιχνίδι της Κάντιθ με την Βαλένθια.

Ο Ισπανός μπακ, που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ, αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως δεν υπάρχει ούτε ένας συμπαίκτης του σε όλη την καριέρα του που μπορεί να του προσάψει κάποια ρατσιστική επίθεση.

Παράλληλα, υποστήριξε πως αν κάποιος συμπαίκτης του από την Κάντιθ επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του και τις καταγγελίες του Ντιακαμπί, τότε θα βάλει τέλος στην καριέρα του.

«Εγώ του είπα μόνο «άφησε με ήσυχο» και αυτός λέει ότι τον αποκάλεσα «γαμ@@@@@ αράπη». Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι ξεκάθαρο. Και όσα λέγονται από τότε είναι ψέματα. Αν βρεθεί ένας συμπαίκτης μου να επιβεβαιώσει τον Ντιακαμπί εγώ θα πω συγγνώμη και θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Βιώνω ένα λιντσάρισμα από τα ΜΜΕ», υποστήριξε αρχικά και τόνισε:

«Υπάρχουν δύο θύματα: ένας παίκτης, ο οποίος κατηγορείται και ένας άλλος, ο οποίος πιστεύει ότι ήταν θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Αν μας είχαν αφήσει να μιλήσουμε εκείνη τη στιγμή στον διαιτητή, το θέμα θα είχε λυθεί και δεν θα γινόταν τσίρκο. Δεν ξέρω τι σκοπό έχει ο Ντιακαμπί. Προσπάθησα να του εξηγήσω τι είπα. Μετά είδα τους παίκτες της Βαλένθια να μιλούν και τελικά να φεύγουν από το γήπεδο. Είμαι δώδεκα χρόνια επαγγελματίας και έχω συνυπάρξει με Αφρικανούς, Κινέζους, Λατινοαμερικάνους…».

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.