Μια περίεργη και ύποπτη υπόθεση, που επί ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στο συρτάρι και θάφτηκε, στη συνέχεια επί ΝΔ βγήκε στην επιφάνεια και άρχισε να εξετάζεται και ξαφνικά …χάθηκε από το προσκήνιο και κουκουλώθηκε κάπου μεταξύ αρχείου και …πεταμένων φακέλων, ξαναμπαίνει αναπάντεχα όπως μου λένε, στο μικροσκόπιο της Αρχής για το ξέπλυμα!

Καλά ενημερωμένες πηγές που γνωρίζουν σε βάθος πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι η υπόθεση του περίφημου «Βενεζουελάνου», του ομογενούς επιχειρηματία από την χώρα με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα στη Λατινική Αμερική, αναδύθηκε από τον βυθό της Αρχής και εξετάζεται σχολαστικά και με ιδιαίτερη προσοχή από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες!

Στο μικροσκόπιο της Αρχής έχουν τεθεί πρώτον, η προέλευση των κεφαλαίων για την αγορά πλήθους προβεβλημένων και πανάκριβων ακινήτων, από ξενοδοχεία μέχρι βίλες, διαμερίσματα και επαγγελματικά ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά, την Λεωφόρο Συγγρού, την παραλιακή, το Μαρούσι, το Κεφαλάρι αλλά και την Μύκονο!

Δεύτερον, ύποπτα εμβάσματα από την Βενεζουέλα με κατεύθυνση Παναμά, Ζυρίχη και στο τέλος Αθήνα. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως έχει ήδη ζητηθεί σχετικά η συνδρομή των ελβετικών αρχών!

Την ώρα που οι Αρχές τον ψάχνουν εξονυχιστικά, ο «Βενεζουελάνος» σφυρίζει αδιάφορα, κάνει πως δεν καταλαβαίνει και συμμετέχει σε «χορούς και πανηγύρια» νομίζοντας προφανώς πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν ισχύουν νόμοι και ότι ο κάθε «εισαγόμενος» με ύποπτης προέλευσης χρήμα, θα βρίσκεται στο απυρόβλητο…

Και το δυστύχημα είναι πως την άποψη αυτή δεν την έχει μόνο ο ίδιος, αλλά και οι στενοί του συνεργάτες, που ούτε τα χρώματα του Ελληνικού στρατού δεν τίμησαν…

Για να μην ασχοληθώ με τον βίο και την πολιτεία τους επί Ολυμπιακών αγώνων…