Η Νις αποδείχτηκε δυνατό στήριγμα, όπως σας έλεγα την Παρασκευή, στην πρεμιέρα της στήλης. Πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 κόντρα στην Αζαζιό.

Πέρασε και ο καλοπληρωμένος «άσος» με απόδοση 2,08 της Γρανάδα στο ματς με την Τενερίφη.

Προηγήθηκε από νωρίς, πέτυχε και 2ο γκολ και συμπλήρωσε 14 σερί νίκες στην έδρα της.

Εκεί που έπεσα έξω ήταν με τον … Κορμπεράν. Στο πρώτο παιχνίδι μετά την ανανέωση του συμβολαίου του η Γουέστ Μπρομ έχασε με 2-0 από την Μπέρμπιγχαμ.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια…

Από χτες αναφέρθηκα στον «άσο» της Σεντ Ετιέν στο πρώτο χρονικά ματς της δεύτερης κατηγορίας με την Ντιζόν που αρχίζει στις 16:30.

Πιο μετά, στις 18:00, γίνεται στη μεγάλη κατηγορία το ντέρμπι της Μονακό με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Βλέπω ανοιχτό ματς με πάνω από 2 γκολ. Πιθανό είναι και το σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες. Η Μονακό στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κέρδισε με 3-2 την Οσέρ. Η Παρί προέρχεται από τον αποκλεισμό με 2-1 στο Κύπελλο από τη Μαρσέιγ. Με το ίδιο σκορ κέρδισε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος την Τουλούζ. Είχε προηγηθεί και η εκτός έδρας νίκη της με 1-3 κατά της Μονπελιέ. Ο Εμπαπέ δεν παίζει και σήμερα. Υπάρχουν όμως ο Μέσι και ο Νεϊμάρ. Η Μονακό έχει τις δικές της λύσεις για να σκοράρει.

Το δυνατό σημείο στη Γαλλία είναι το «διπλό» της Μαρσέιγ στο παιχνίδι με την Κλερμόν. Πήρε τα πάνω της μετά την πρόκριση στο Κύπελλο. Θεωρώ ότι ήταν παρένθεση η εντός έδρας ήττα της με 1-3 από την Νιμ. Η Κλερμόν είναι άνετη βαθμολογικά και στο τελευταίο ματς στο γήπεδό της έχασε εύκολα με 0-2 από τη Μονακό.

Στη Γερμανία χρειάζεται προσοχή η Χοφενχάιμ, η οποία άλλαξε προπονητή. Ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο πήρε τη θέση του Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, ο οποίος πλήρωσε την κακή πορεία της ομάδας με 0-2-7 στα 9 τελευταία ματς. Δεν θα εκπλαγώ αν βγάλει αντίδραση σήμερα η Χοφενχάιμ στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν η οποία προέρχεται από 2 ήττες, με 0-2 από τη Ντόρτμουντ και με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ. Αρέσουν και τα Over στην Χοφενχάιμ, μπορεί να φέρει 1 ακόμα σήμερα.

Κλείνω με Ισπανία και το ματς της Σεβίλλης με τη Μαγιόρκα. Θέλει τη νίκη η γηπεδούχος για να αποφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Άντεξε 58 λεπτά στη Βαρκελώνη και τελικά έχασε με 3-0 από την Μπαρτσελόνα. Κέρδισε όμως τα 3 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της. Η Μαγιόρκα επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εκτός έδρας έχει 3 σερί ήττες. Ο «άσος» έχει μεγάλη απόδοση και υψηλό ρίσκο. Πιο ασφαλές είναι το Over 1,5.

Διαβάστε ακόμη: