Ο Χάρης Ρώμας, που μαζί με την Άννα Χατζησοφιά είχαν γράψει το σενάριο της επιτυχημένης σειράς «Καφέ της Χαράς», ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τέλος των γυρισμάτων της πέμπτης και τελευταίας σεζόν.

Οι τρεις πρώτες σεζόν του «Καφέ της Χαράς» είχαν προβληθεί από το 2003 έως το 2006. Η τέταρτη σεζόν, που συναντά τους ήρωες σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία είχε ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και κράτησε έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, ενώ η πέμπτη και τελευταία σεζόν προβάλλεται από τις 15 Ιανουαρίου 2021.

Η ανάρτησή του γνωστού ηθοποιού συνοδεύτηκε από μία ομαδική φωτογραφία με τους ηθοποιούς της σειράς. Στην φωτογραφία προδίδεται η επιστροφή ενός αγαπημένου χαρακτήρα, του «Τρελαντώνη», τον οποίο ενσαρκώνει ο ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

Ο Χάρης Ρώμας συνόδευσε την φωτογραφία του με λίγα λόγια:

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του «ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ», της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Romas (@harisromas)

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο,  τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.