Άγρια κόντρα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ  σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του εκπροσώπου Τύπου του ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μπογδάνος, ως καλεσμένος της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΚΚΕ, το οποίο έψεξε για τα όσα ανέφερε μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ έξω από το σπίτι του. 

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του Περισσού αναφερόταν χαρακτηριστικά:

«Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος».

Ο κ. Γκιόκας έκανε παρέμβαση στον αέρα, τονίζοντας πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια ο κ. Μπογδάνος, όταν έδινε στοιχεία διαδηλωτή στον αέρα». «Επιμένετε δηλαδή… Ξέραμε, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι έχει και πολύ χειρότερα. Αν σας πω κατσαπλιάδες, θα ενοχληθείτε;», είπε ο κ. Μπογδάνος. «Η ανακοίνωση εκφράζει την καταδίκη της σε αυτό το περιστατικό που έγινε» τόνισε ο κ. Γκιόκας.

«Μιλήσατε για χαφιεδισμό» υπογράμμισαν οι παρουσιαστές της εκπομπής στον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΚΕ και του επισήμαναν να απαντάει στις ερωτήσεις. «Το πώς θα απαντήσω είναι δικό μου θέμα» απάντησε ο κ. Γκιόκας και υπογράμμισε πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια» ο κ. Μπογδάνος. «Αυτό κάνει εδώ και καιρό» πρόσθεσε.

Στο τραπέζι έπεσαν και οι προειδοποιήσεις για μηνύσεις με τον κ. Γκιόκα να λέει «ας με μηνύσει και εμείς μπορούμε να τον μηνύσουμε έδινε παρανόμως στοιχεία διαδηλωτή». Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Μηνύστε με, αίρω την ασυλία μου, μήνυσα τον Πολάκη, κέρδισα, μήνυσα το Luben, κέρδισα, μήνυσα τον Βαξεβάνη, κέρδισα». «Αίρω την ασυλία μου αν το ΚΚΕ έχει να με μηνύσει για κάτι» συμπλήρωσε. Ο κ. Γκιόκας κατέληξε λέγοντας «δεν μπαίνω σε διάλογο με τον Μπογδάνο».