Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη για τις δράσεις συμπαράστασης στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90.1», η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως «με θλίβει βαθύτατα η εικόνα υποστήριξης του Κουφοντίνα», σημειώνοντας ότι «μας αφορά οικογενειακώς και μας πληγώνει, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία για τα θύματα των τρομοκρατών τα οποία είναι πολλά».

Παράλληλα, αναφερόμενη στο κείμενο στήριξης του αιτήματος Κουφοντίνα για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού από στελέχη ΣΥΡΙΖΑ,  η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ένα μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα. «Είναι όμηρος μιας μικρής ομάδας και αν δεν αλλάξει, δεν θα σηκώσει κεφάλι. Γιατί η κοινωνία βρίσκεται πολύ μακριά από τις ιδέες αυτές», υποστήριξε.

Με αφορμή την επίθεση στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την συμπαράστασή της στον βουλευτή της ΝΔ αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «διάλογος με απειλές και βόμβες δεν γίνεται. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Δεν θα τους φοβηθούμε. Φτάνει πια. Δεν μπορεί η ανοχή στην βία να έχει ιδεολογικό κάλυμμα. Όπως πολεμάμε την μαύρη βία θα πολεμήσουμε και κάθε άλλη μορφή βίας».