Το Netflix ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «Wednesday» με την Τζένα Ορτέγκα να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Τιμ Μπάρτον να κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Τα γυρίσματα θα μεταφερθούν σε νέα τοποθεσία αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στην Ιρλανδία, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου του 2024. Η έναρξη της παραγωγής, αποτελεί προτεραιότητα για το Netflix, το οποίο έχει ανάψει τις μηχανές στο φουλ, μετά τη λήξη της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος κύκλος της σειράς είχε γυριστεί στη Ρουμανία από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022. Μάλιστα τα σκηνικά της σειράς έχουν γίνει τουριστικό αξιοθέατο, αυξάνοντας τους επισκέπτες της χώρας.

Όπως μαθαίνουμε, στη σειρά θα δούμε τρεις νέους χαρακτήρες που θα παίξουν βασικό ρόλο στην ιστορία του δεύτερου κύκλου.

Πρόκειται για τους Karloff, Wolfgang και Annie. Ας τους γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα.

Ο Karloff περιγράφεται ως ένας νεαρός, αθλητικός έφηβος με τον ηθοποιό να πρέπει να φορέσει προσθετικά. Ο Wolfgang είναι ένα έφηβο αγόρι που περιγράφεται ως γοητευτικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Ο τρίτος -αλλά πιθανότατα όχι ο τελευταίος νέος χαρακτήρας- που θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν είναι η Annie, ένα νεαρό κορίτσι ηλικίας 12 έως 14 ετών που περιγράφεται ως έξυπνη και σοφή παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το σενάριο της δεύτερης σεζόν. Ωστόσο, φέρεται να εξερευνά περισσότερο τη σχέση της Wednesday με τη μητέρα της, Morticia, την οποία υποδύεται η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς ενώ λέγεται ότι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Addams θα έχουν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο.

Ο συν-δημιουργός της σειράς Μάιλς Μίλαρ έχει αναφέρει ότι μια δεύτερη σεζόν θα έθετε περισσότερα μέλη της οικογένειας στο προσκήνιο, ενώ θα κρατούσε το επίκεντρο της σειράς στην Wedneday. «Αισθανθήκαμε σαν να αγγίξαμε επιφανειακά αυτούς τους χαρακτήρες και οι ηθοποιοί είναι τόσο καταπληκτικοί σε αυτούς τους ρόλους», δήλωσε ο Μίλερ στο TVLine. «Η Κάθριν είναι, νομίζω, μια εμβληματική Morticia. Η σχέση μεταξύ της Wednesday και της Morticia είναι επίσης σημαντική για την σειρά και η ιδέα ότι η Wednesday προσπαθεί να χαράξει το δικό της μονοπάτι έξω από την οικογένεια είναι σημαντική» εξήγησε.

Διαβάστε ακόμη: