Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου WEALTH AVENUE PLC ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι υπέγραψε ακόμη μια συμφωνία ανέγερσης οικοδομής και πρόκειται για ένα οικιστικό έργο στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη στην Αττική στην οδό Γρέγου.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη περιοχή πολύ κοντά στην Αθήνα και σε απόσταση κάτι λιγότερο από 100 μέτρα από τη θάλασσα, με εξαιρετικά καθαρές παραλίες και ασφαλές οικιστικό περιβάλλον. Η ανάπτυξη αυτή θα αποτελέσει πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους αγοραστές/επενδυτές που θα τοποθετηθούν σε ακίνητα είτε με χρήση πρώτης κατοικίας είτε ως παραθεριστικές είτε προς επενδυτική εκμετάλλευση τους.

Ο προϋπολογισμός του έργου real estate είναι περίπου 1.400.000 ευρώ ο οποίος αφορά στην δόμηση κατοικιών συνολικής επιφάνειας 700+ τμ σε κατοικίες των 75 τ.μ και θα υλοποιηθεί μέσω της κοινοπραξίας που οργανώθηκε από την WEALTHAVENUE και η οποία περιλαμβάνει ιδία κεφάλαια της εταιρείας όπως και κεφάλαια συνεπενδυτών της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Αλέξιος Βανδώρος δήλωσε «Ακολουθούμε ένα δομημένο στρατηγικό πλάνο όπως αυτό υλοποιείται βήμα πρός βήμα στην αγορά οικιστικών ακινήτων. Έως τώρα σε κάποιες απο τις αγορές μας προβήκαμε σε πώληση λόγω απόκτησης υπεραξιών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απο εδώ και στο εξής εστιάζουμε περισσότερο σε μεγαλύτερες επενδύσεις που θα αποφέρουν σημαντικές υπεραξίες».

Επίσης ο Διευθυντής Επενδύσεων κ. Λευτέρης Κοντός πρόσθεσε «Το έργο στο Πόρτο Ράφτη που μόλις υπογράψαμε είναι σε απόσταση λίγων μέτρων από τη θάλασσα και τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι θα προσθέσει και αυτό την αξία και τις υπεραξίες που αναμένουμε για την εταιρεία και τους μετόχους της».

Διαβάστε ακόμη: